Koen Krijgsman

Koen Krijgsman

Team Lead Engineering & Technology
Arnhem
Consultancy

+31 (0)26 353 91 30
+31 (0)6 114 439 42

Koen Krijgsman

“YER biedt je uitdaging, verantwoordelijkheid en allerbelangrijkst: vrijheid om te ondernemen”.

Kennis

Mijn loopbaan binnen de arbeidsbemiddeling begon eind 2014 als Junior Consultant. Na een aantal jaar verschillende rollen te hebben vervuld binnen deze branche en voor mijzelf te hebben gewerkt, werk ik nu sinds medio 2018 als Salesmanager bij YER. Hier ben ik vol enthousiasme en toewijding bezig om kantoor Arnhem verder uit te bouwen en de technische markt te bestormen om klant en kandidaat zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Onze relaties binnen de werktuigbouwkunde, machinebouw, procestechniek, hightech, food en pharma worden voorzien van (potentiële) technische toppers die een uitdaging niet uit de weg gaan en samen met YER niet alleen de klant willen bedienen maar ook in hun eigen carrière een mooie stap willen maken. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar gedreven en gemotiveerde nieuwe collega’s die de passie hebben en de uitdaging willen aangaan om kantoor Arnhem verder op te bouwen.

Netwerk

Mijn relaties zijn vooral MKB-ers en multinationals die hetzelfde doel hebben als ik, namelijk de beste professionals uit de markt halen (of zelf op te leiden), te binden en samen het bedrijf maar ook hun carrière naar een hoger niveau te tillen. Dit zorgt ervoor dat de communicatie met klant en kandidaat altijd helder is en er met een gemeenschappelijk doel gekeken wordt naar de mogelijkheden en kansen die er liggen. Vanuit kantoor Arnhem hebben wij in de regio Midden-Nederland de focus op Engineering en Technology in de breedste zin van het woord. De goede samenwerking met de andere kantoren van YER zorgt ervoor dat de opdrachtgevers en hun potentiële werknemers snel worden bediend.

Snelheid en maatwerkoplossingen

In de huidige krappe arbeidsmarkt is snelheid ‘key’. Voordat er een professional op gesprek komt weet ik al waar ik deze voor wil stellen. Dit zorgt voor een duidelijk beeld bij de kandidaat en kan er snel gehandeld worden. Daarnaast heb ik met mijn opdrachtgevers afgesproken dat ik bepaalde profielen altijd mag voorstellen, ongeacht of er vraag is of niet. Hierdoor worden mijn relaties altijd voorzien van een continue stroom van groot potentieel. Bovendien bieden wij maatwerkoplossingen door het Talent Development Programma in te zetten bij onze opdrachtgevers. Hier worden Young Professionals opgeleid door middel van een traineeship van YER bij een van onze klanten. Een win-win dus!

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant