Leon Hekking

Leon Hekking

Consultant Techniek (Food, Feed & Pharma)
Arnhem
Project & Program Management, Engineering, Supply Chain

+31 (0)26 353 91 30
+31 (0)6 111 533 91

Leon Hekking

Samen naar een oplossing werken staat voor mij centraal. Dit doe ik door duidelijke afspraken te maken (en na te komen) en op een betrokken en eerlijke manier een opdrachtgever van dienst te zijn. Belangrijk hierin is tot de kern komen van de problemen, behoeften, wensen, beweegredenen, oorzaken en gevolgen. Alleen dan kan de beste oplossing worden gegeven. Dit alles heeft als doel om mensen en bedrijven naar een hoger niveau te helpen. Daar haal ik mijn energie vandaan.

Als Consultant Techniek richt ik mij op de voedingsmiddelen- en faramaceutische industrie. Onze professionals dragen met hun expertise bij aan het ontwerp, realisatie en onderhoud van de procesinstallaties, facilitaire systemen, utiliteiten en ruimten/gebouwen. Dit doe ik vanaf starter op de arbeidsmarkt tot de senior met 20+ jaar ervaring. Denk aan functies zoals monteur tot manager.

Vind je de Food, Feed & Pharma ook interessant? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je gewoon nieuwsgierig welke mogelijkheden er zijn? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant