Eline de Croes

Eline de Croes

Talent Acquisition Specialist
Arnhem
Trainee, Engineering

+31 (0)26 353 91 30
+31 (0)6 110 906 64

Eline de Croes

Een succesvolle start van je carrière begint bij YER!

Als Talent Acquisition Specialist ben ik dagelijks op zoek naar technisch geschoolde starters voor het Talent Development Programme van YER Technology. Specifiek richt ik mij op young professionals met 0-2 jaar werkervaring die graag willen werken bij onze opdrachtgevers in Automotive, High Tech, Machinery, Manufacturing, Oil, Gas & Chemicals. In samenwerking met onze consultants, coaches, trainers, en psychologen krijgen deze talenten middels ons programma trainingen op het gebied van soft skills, business skills, en technische skills.

Mijn focus ligt op Midden-Nederland en binnen deze regio heb ik regelmatig contact met hogescholen, universiteiten, studie-, en studenten(sport)verenigingen. Hier geef ik trainingen en workshops, en organiseer ik samen met studenten leuke en informatieve evenementen. Op deze manier werken we samen om aan de behoeften van studenten en onze opdrachtgevers te voldoen.

Benieuwd wat ik voor jou als young professional, of voor jouw opleiding, studie- of studentenvereniging kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant