Vincent Lee

Vincent Lee

Senior Consultant Finance
Den Haag
Finance

+31 (0)70 799 03 00
+31 (0)6 527 817 95

Vincent Lee

Gespecialiseerd in de bemiddeling van (Senior) financials voor (internationale) organisaties.

Mijn financiële werkervaring (BIG-4 Audit en Controller) en bedrijfseconomische universitaire opleiding stellen mij in staat om financiële posities inhoudelijk te doorgronden en een inhoudelijke sparringpartner te zijn voor kandidaten. Door mijn werkervaring bij verschillende type bedrijven, zoals EY, Exact Software en Bacardi kan ik me ook snel inleven in verschillende bedrijfsculturen. Dit resulteert in een nauwkeurige selectie van kandidaten waarbij ik op het gebied van inhoud, vaardigheden en competenties de beste match maak voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

"Als Senior Consultant Finance focus ik me met name op twee typen kandidaat profielen, namelijk:

  • Kandidaten die momenteel werkzaam zijn in de accountancy (BIG-4) met circa 4-10 jaar werkervaring, beschikken over een academische opleiding en bij voorkeur over een (bijna) afgeronde RA opleiding met de focus op groot MKB en internationale klanten binnen de profitsector.
  • Kandidaten die voldoen aan bovenstaand profiel aangevuld met minimaal 3 jaar ervaring in een financiële positie in de business.

Posities waar ik doorgaans in bemiddel vallen binnen de disciplines Accounting & Reporting, Controlling (financial & business) en Internal Audit.

Bent u op zoek naar diè schaarse Financial of misschien juist zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik help u graag verder."

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant