Meline Schepers

Meline Schepers

Recruiter Operations
Eindhoven
Engineering

+31 (0)40 246 86 68
+31 (0)6 153 856 99

Meline Schepers

Gespecialiseerd in Operations richting onderhoud en machinebouw.

Als Recruiter Operations ligt mijn focus op het werven en detacheren van technisch personeel met een MBO- of HBO-diploma voor grote spelers binnen de techniek. Ik richt mij op kandidaten met een achtergrond in de autotechniek, luchtvaarttechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde en elektrotechniek, zowel nationaal als internationaal.

Mijn doel is om de ambities en kwaliteiten van de kandidaat zo goed mogelijk in kaart te brengen doormiddel van mijn oprechte interesse en open houding. Hierbij ben ik vooral geïnteresseerd in de persoonlijke motivatie en wensen van de kandidaat.

Bij YER denken wij mee met onze opdrachtgevers en kandidaten. Hiervoor is openheid en transparantie van groot belang. Het scheppen van duidelijke verwachtingen en afspraken zorgt voor het gewenste resultaat. Met passie voor het vak recruitment, een flinke dosis motivatie en enthousiasme ga ik dagelijks aan de slag!

Jouw ambitie is onze uitdaging!

Wil jij jouw ambities gaan waar maken? Tijdens een telefonisch gesprek of een persoonlijke ontmoeting ga ik hier graag met jou over in gesprek.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant