Tim Bleijie

Tim Bleijie

Consultant Marketing & Sales
Rotterdam
Customer Service, Sales, Consultancy, Marketing & Communication

+31 (0)10 798 01 00
+31 (0)6 151 032 51

Tim Bleijie

Een gedreven verbinder!

Ik ben in 2010 gestart bij a.s.r. als managementtrainee en de afgelopen 5 jaar ben ik zelfstandig ondernemer geweest. Binnen a.s.r heb ik geleerd corporate te denken en als ondernemer leer je alles wat nodig is om een bedrijf op te zetten en te laten groeien. Beide ervaringen geven mij de perfecte basis om als consultant mijn klanten van goed advies te voorzien. Hierdoor maak ik de beste match op basis van kennis en ervaring, maar selecteer ik ook op persoonlijkheid en motivatie van de kandidaat.

Opdrachtgevers kennen mij als enthousiast, geïnteresseerd en creatief. Door mijn brede interesse en ervaring verplaats ik me snel in verschillende vraagstukken om opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen. Voor kandidaten geldt dat zij het volgende kunnen verwachten; eerlijkheid, stiptheid en begeleiding.

Met mijn 'can do-mentaliteit' doe ik alles voor de opdrachtgever en de kandidaat om tot een goede match te komen. Als consultant werving en selectie houd ik me voornamelijk bezig het vakgebied marketing & sales. Hierbij richt ik me op zowel startersplus- als de doorgewinterde professionals.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging of invulling van een positie binnen uw onderneming dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant