Vera De Bruin

Vera De Bruin

Supply Chain Consultant
Eindhoven
Procurement, Logistics, Supply Chain

+31 (0)40 246 86 68
+31 (0)6 111 878 83

Vera De Bruin

Na mijn studie Logistiek & Economie heb ik twee jaar in het vakgebied gewerkt als Supply Chain Coördinator. Mijn ervaring in het vakgebied komt uitstekend van pas in mijn rol als Supply Chain consultant, doordat ik me zowel kan in leven in de klant, als de kandidaat. Hierdoor beschik ik over inhoudelijke kennis, zijn vaktermen mij niet onbekend en weet ik ook hoe lastig het is om een baan te kiezen die bij je past.

Het belangrijkste in mijn rol als Supply Chain consultant is het tevreden stellen van beide partijen. Het is elke dag een uitdaging om de perfecte match te vinden en dit doe ik dan ook met plezier. Ik ben accuraat en proactief ingesteld waardoor ik snel kan schakelen, enthousiast en down-to-earth zijn andere eigenschappen die mij typeren als consultant.

Mijn focus ligt in zuidelijk Nederland, gericht op technologische organisaties en mijn specialisme ligt in de volgende vakgebieden: Engineering, planner, procurement, warehouse en customer service. Hierbij houd ik mij vooral bezig met juniorfuncties.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant