Gerard de Graaf

Gerard de Graaf

Key Accountmanager Food, Feed, & Pharma Techniek
Zwolle
Engineering

+31 (0)38 457 21 00
+31 (0)6 257 117 59

Gerard de Graaf

Samen naar een oplossing werken staat voor mij centraal. Dit doe ik door duidelijke afspraken te maken (en na te komen) en op een betrokken en eerlijke manier een client van dienst te zijn. Belangrijk hierin is tot de kern komen van de problemen, behoeften, wensen, beweegredenen, oorzaken en gevolgen. Alleen dan kan de beste oplossing worden gegeven. Dit alles heeft als doel om mensen en bedrijven naar een hoger niveau te helpen. Daar haal ik mijn energie vandaan.

Als Key Accountmanager Technology richt ik mij op de sector Food, Feed & Pharma. Dit houdt in de voedingsmiddelen-, voeder- en faramaceutische bedrijven. Hierbinnen ligt mijn focus op de techniek, de maintenance en engineering bij met name productielocaties nationaal. Denk hierbij aan alle functies binnen een Technische Dienst of op het projectenbureau. Alle functies waarbij het onderhouden, nieuw bouwen, renoveren en optimaliseren van machines, gebouwen en installaties centraal staat. Dit doe ik vanaf de starter op de arbeidsmarkt tot de senior met 20+ jaar ervaring. Denk aan functies zoals monteur tot manager.

Vind jij de Food, Feed & Pharma ook interessant? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je gewoon nieuwsgierig welke mogelijkheden er zijn? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant