Jeffrey Klaassen

Jeffrey Klaassen

Consultant Food, Feed & Pharma
Zwolle
Logistics, Procurement, Supply Chain, Trainee

+31 (0)38 457 21 00
+31 (0)6 117 478 91

Jeffrey Klaassen

Binnen YER ben ik als consultant medeverantwoordelijk voor de Nederlandse Food, Feed & Pharma markt. Bijzondere branches die bekend staan om hun dynamische karakter, strikte kwaliteitsnormen en continue focus op innovatie. Ik ben gespecialiseerd in supplychain & procurement functies, denk hierbij aan functies op gebied van supplychain (operations & planning), procurement (purchaser & technical buyer) en trainees (logistics). Ben jij op zoek naar een baan binnen de voedingsmiddelen-, farmaceutische en/of chemische industrie? Dan ben ik de aangewezen persoon om jou daarbij te helpen!

Ik houd van eerlijke en open communicatie en geef de voorkeur aan transparantie om bij de opdrachtgever niet alleen de harde criteria, maar ook de zachte criteria helder te krijgen, zoals wensen over de persoonlijkheid van een kandidaat. Daarnaast streef ik naar excellent werkgeverschap, waarbij ontwikkeling centraal staat.

Mensgericht, gedreven, betrokken, enthousiast én daadkracht zijn kenmerken die mij als consultant typeren. Ik ben actief in de omgeving van Zwolle, Utrecht én Amsterdam. Heb jij interesse in een kennismakingsgesprek om te kijken wat onze dienstverlening, expertise en netwerk voor jouw carrière kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Specialismen;

  • Supply Chain, Operations & Planning (SCM/S&OP)
  • Logistiek projectmanagement/medewerker
  • Procurement

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant