Milou Kamphuis

Milou Kamphuis

Talent Acquisition & Development Specialist
Amsterdam
Trainee, Engineering

+31 (0)20 697 50 11
+31 (0)6 153 841 25

Milou Kamphuis

Dagelijks houd ik mij bezig met het vinden, verbinden en ontwikkelen van jonge professionals. Daarom kom ik graag in contact met hoogopgeleide technische specialisten met 0-2 jaar werkervaring. Dit is de doelgroep voor het Talent Development Programme van YER Technology. In samenwerking met accountmanagers, coaches, trainers en psychologen binnen YER waarborgen wij een steile leercurve en een succesvolle carrièrestart voor onze talenten.

Als afgestudeerde onderwijskundige houd ik mij ook bezig met een deel van de trainingen binnen het Talent Development Programme. Voor de jonge professionals betekent dit dat zij regelmatig trainingen krijgen op het gebied van soft skills, business skills en technische skills. Voor de opdrachtgever betekent dit dat zij succesvolle starters aannemen die sneller van toegevoegde waarde zijn en zich voor langere tijd aan de organisatie binden. Deze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de vakgebieden machinery, automotive, hightech, manufacturing, oil & gas en chemicals.

Voortdurend ben ik op zoek naar innovatieve samenwerkingsovereenkomsten met studenten(sport)verenigingen, studieverenigingen, hogescholen en universiteiten, om op die manier aan de behoeften van zowel de studenten als van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Heb jij een technische achtergrond en durf jij samen met mij de uitdaging aan te gaan om je binnen twee jaar te ontwikkelen tot een succesvolle engineer? Neem dan contact met mij op.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant