Lisa Coolen

Lisa Coolen

Talent Acquisition Specialist YER Technology
Eindhoven
Trainee, Research & Development, Quality & Safety, IT, Engineering, Ruimtelijke Ordening en Techniek, Manufacturing, Energie

+31 (0)40 246 86 68
+31 (0)6 115 846 94

Lisa Coolen

Als Talent Acquisition Specialist ben ik verantwoordelijk voor het Talent Development Programme van YER Technology met de focus op de regio Zuid-Nederland. Iedere dag zijn we binnen ons team bezig met het zoeken van nieuwe talenten en het verbinden van deze talenten met de arbeidsmarkt. Ik kom daarom heel graag in contact met hoogopgeleide technische specialisten met 0-2 jaar werkervaring.

Samen met onze accountmanagers, coaches, trainers en psychologen zorgen wij ervoor dat onze talenten snel leren en een succesvolle carrière starten. Trainees krijgen trainingen op het gebied van soft skills, business skills en technische skills. Jonge talenten krijgen de kans een waardevolle bijdrage te leveren aan een organisatie en te investeren in zichzelf. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de vakgebieden machinery, automotive, hightech, manufacturing, oil & gas en chemicals. Voortdurend sta ik in contact met studenten(sport)verenigingen, studieverenigingen, Hogescholen en Universiteiten en werken we samen om te kunnen voldoen aan de behoeften van jonge talenten en de vraag van onze opdrachtgevers.

Heb jij een technische achtergrond en wil jij je binnen twee jaar ontwikkelen tot een professional op jouw vakgebied? Neem dan gerust contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant