Fedor Limjoco

Fedor Limjoco

Business Development Manager
Rotterdam
Procurement, Logistics, Supply Chain

+31 (0)10 798 01 00
+31 (0)6 256 454 33

Fedor Limjoco

Focus en specialisme: Supply Chain en Procurement
"Al ruim 10 jaar ben ik werkzaam binnen de recruitment en talent aquisitie. Ik ga altijd 'the extra mile'. Niet alleen voor mijn opdrachtgevers, maar ook voor mijn kandidaten. Ik zie mijzelf meer als een businesspartner dan een bemiddelaar.

Vanuit YER Supply Chain bemiddelen wij Inkoop en Supply Chain Professionals op HBO- en WO-niveau. Wij bieden onze opdrachtgevers totaaloplossingen aan bij al hun wervingsvraagstukken en ontzorgen hun volledig in dit proces. Onze Professionals zorgen (o.a.) voor het verlagen van de werkdruk, kostenbeparingen en efficiëntieslagen.

Heel graag ga ik het gesprek met u aan om te kijken wat onze dienstverlening, expertise en netwerk voor u en uw organisatie kan betekenen!"

Specialist Wet DBA en de YER zzp-scan
Ik ben gespecialiseerd in de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) en kan u hierin de zorgen volledig uit handen nemen. Is er bijvoorbeeld onduidelijkheid of er wel of niet sprake is van een dienstverband? Met de YER zzp-scan voor hoger opgeleiden beoordeel ik of uw overeenkomst aan alle voorwaarden voldoet en geef antwoord op al uw vragen.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant