Fleur Maasdijk

Fleur Maasdijk

Talent Acquisition Specialist
Amsterdam
Bouwkunde en Civiele Techniek

+31 (0)20 697 50 11
+31 (0)6 150 915 98

Fleur Maasdijk

Wie talent heeft, heeft de toekomst! Als Talent Acquisition Specialist ben ik medeverantwoordelijk voor het Talent Development Programme, waarmee wij getalenteerde, technische starters de kans bieden om zich verder te ontwikkelen. Ik richt mij specifiek op studenten die een opleiding volgen binnen de Energietechniek, Automotive, Bouw & Infra, Industrie/Automatisering, Food, Feed & Pharma en Offshore & Chemie.

Dagelijks houd ik mij bezig met het vinden, verbinden en ontwikkelen van getalenteerde technische studenten met een HBO- of WO-achtergrond, binnen de regio West- en Midden-Nederland. Ik heb regelmatig contact met Hogescholen, Universiteiten, studie- en studenten(sport)verenigingen. In samenwerking met studenten organiseer ik leuke en tegelijkertijd informatieve events. Daarnaast geef ik trainingen en workshops op Hogescholen en Universiteiten. Continu ben ik op zoek naar innovatieve samenwerkingsovereenkomsten met deze partijen, om op die manier aan de behoeften van zowel studenten als van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Ben jij benieuwd wat ik voor jouw opleiding of voor jou als student, studie- of studentenvereniging kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant