Berbel Jaspers

Berbel Jaspers

Executive Search/Consultant Finance & Legal
Enschede
Finance, Legal & Tax

+31 (0)53 207 00 40
+31 (0)6 257 439 55

Berbel Jaspers

Als Consultant Finance & Legal bij YER bemiddel ik vraag en aanbod van mensen met financiële en juridische profielen.
Mijn expertisegebied ligt op de werving en selectie van Controllers, Financieel Adviseurs, Auditors, CFO’s, Managers Accounting & Tax, Business Analysten, (Register)Accountants, Accounting Managers, Advocaten, Notarissen, Legal Counsels en Contract Managers.

Ik ben ruim drie jaar werkzaam geweest als advocaat handels- en ondernemingsrecht waarbij ik mij, vaak in samenwerking met financiële adviseurs, bezig hield met financierings- en zekerheidsvraagstukken en advisering van ondernemers in de oprichtingsfase of insolventiefase van hun ondernemingen. Door mijn werkervaring weet ik als geen ander wat er van juristen en financials wordt verwacht en ben ik een goede, inhoudelijke sparringpartner voor management en directie.

YER is marktleider op het gebied van arbeidsbemiddeling van hoogopgeleiden (HBO, WO en PHD). Met 10 kantoren in Nederland heeft YER een landelijke dekking maar ook lokale specialisten met een regionaal netwerk en kennis van de lokale markt. YER werkt uitsluitend met gespecialiseerde consultants, zo hebben wij een antwoord op al uw arbeidsbehoeften in de vorm van werving en selectie, detachering, projectmanagement en interimoplossingen.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant