Sanne Hermans

Sanne Hermans

Recruiter sociaal domein
Rotterdam
Public

+31 (0)10 798 01 00
+31 (0)6 151 632 86

Sanne Hermans

De toppers uit de arbeidsmarkt? Die noemen wij YERianen!

Namens YER vertegenwoordig ik het sociaal domein voor de regio's Brabant en Zeeland.

YER bemiddelt personeel en biedt hierbij het totaalpakket. Of het nu gaat om detachering, W&S of een traineeship, YER biedt Total solutions.

Als recruiter ben ik er verantwoordelijk voor om de beste professionals uit de arbeidsmarkt te selecteren en te matchen aan de juiste, passende uitdaging. Persoonlijk contact is voor mij een must. De professionals en opdrachtgevers omschrijven mij als enthousiast, loyaal en iemand die beschikt over de juiste vakkenis.

Heeft u enige twijfel over uw werkomgeving, uw functie of stapt u niet meer vol frisse zin uw bed uit op maandagochtend (of misschien wel elke ochtend)? Neem dan zeker contact met mij op. Dan gaan wij samen, aan de hand van de persoonlijk gesprek bekijken waar u gelukkig van wordt zodat u binnenkort huppelend de voordeur van uw nieuwe werkgever binnenstapt. Alleen als u gelukkig bent wordt u de topper binnen uw organisatie. Daar streven wij bij YER naar!

Bent u nieuwsgierig geworden naar één van onze geweldige vacatures of vindt u het prettig om eens te "sparren" onder het genot van een bakje koffie? U bent van harte welkom.

My focus is on you!

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant