Anne Lisa ter Huerne

Anne Lisa ter Huerne

Consultant Industrie
Rotterdam
Engineering

+31 (0)10 798 01 00
+31 (0)6 112 463 43

Anne Lisa ter Huerne

Als Consultant Industrie bemiddel ik tussen bedrijven in de industriële automatisering en kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe stap in hun carrière. Dankzij de schaarste in technische profielen op de arbeidsmarkt ervaar ik mijn job momenteel als zeer uitdagend! Traditionele werkwijzen zijn niet meer voldoende om aan de juiste werknemers te komen. De markt is veranderlijk en wij moeten flexibel en innovatief zijn om kandidaat en opdrachtgever samen te brengen. Kandidaten ervaren mijn werkwijze als persoonlijk en betrokken, wat blijkt uit mijn aandeel in hun sollicitatieprocedures.

Voor organisaties ben ik een business partner en geef ik advies op het gebied van werving en selectie. Als recruitment specialist ken ik de markt als geen ander en ben ik in staat om de beste kandidaten te vinden. Dit mede dankzij het onderscheidende vermogen van YER en onze mogelijkheid om buiten de gebaande paden van recruitment te opereren. Dagelijks spreek ik engineers met een achtergrond in elektrotechniek, werktuigbouwkunde of industriële automatisering.

Kan je hulp gebruiken bij jouw recruitmentproces of zoek je een nieuwe baan in de techniek? Dan drink ik graag een bakje koffie met je!

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant