Boudewijn Gresnigt

Boudewijn Gresnigt

Business Unit Manager Food, Feed & Pharma
Zwolle
Project & Program Management, Research & Development, Quality & Safety, Engineering, Bouwkunde en Civiele Techniek, Medical & Health, Procurement

+31 (0)38 457 21 00
+31 (0 6 257 439 53

Boudewijn Gresnigt

Voedsel en geneesmiddelen spelen een essentiële rol in ons dagelijkse leven. Toch staan wij er niet altijd bij stil hoe voedsel op ons bord terecht komt en wat er bij de ontwikkeling en productie van geneesmiddelen komt kijken. Blindelings vertrouwen wij op de sectoren en de specialisten die hier achter schuil gaan. De food sector is een van de grootste industrieën van Nederland en zij heeft een belangrijke maatschappelijke taak te vervullen. In termen van werkgelegenheid creëert de voedingsmiddelenindustrie in totaal 466.000 banen, waarvan 135.000 direct en 331.000 indirect bij toeleveranciers. In de farmaceutische industrie werken zo’n 15.000 mensen, verdeeld over ongeveer 200 (bio)farmaceutische bedrijven. Beide sectoren hebben de komende jaren met name behoefte aan meer personeel met een technische en technologische achtergrond.

Bij YER ben ik werkzaam als Business Unit Manager Food, Feed & Pharma. Ons doel is om als businesspartner onze opdrachtgevers te ondersteunen op het gebied van (complexe) capaciteitsvraagstukken. Tevens streven wij naar excellent werkgeverschap voor onze gedetacheerde professionals. Gedreven, enthousiast, empathisch, mensgericht en betrokken zijn kenmerken die mij typeren. Heel graag ga ik samen het gesprek aan, om te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Onze focusgebieden

  • Maintenance, Engineering, Technical Services
  • Life Sciences, Quality, R&D
  • Supply Chain (SCM), Planning & Procurement
  • YER Executive

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant