Sophie Idema Greidanus

Sophie Idema Greidanus

Talent Acquisition Specialist YER Vastgoed, Bouw & Infra
Amsterdam
Trainee, Engineering, Construction & Civil Engineering

+31 (0)20 697 50 11
+31 (0)6 212 913 77

Sophie Idema Greidanus

Wie talent heeft, heeft de toekomst! Als Talent Acquisition Specialist ben ik medeverantwoordelijk voor het Talent Development Programme, waarmee wij getalenteerde, technische starters de kans bieden om zich verder te ontwikkelen. Ik richt mij specifiek op studenten die een opleiding volgen binnen de Vastgoed, Bouw & Infra.

Dagelijks houd ik mij bezig met het vinden, verbinden en ontwikkelen van getalenteerde technische studenten met een HBO- of WO-achtergrond, binnen de regio West-Nederland. Ik heb regelmatig contact met Hogescholen, Universiteiten, studie- en studenten(sport)verenigingen. In samenwerking met studenten organiseer ik leuke en tegelijkertijd informatieve events. Daarnaast geef ik trainingen en workshops op Hogescholen en Universiteiten. Continu ben ik op zoek naar innovatieve samenwerkingsovereenkomsten met deze partijen, om op die manier aan de behoeften van zowel studenten als van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Ben jij benieuwd wat ik voor jouw opleiding of voor jou als student, studie- of studentenvereniging kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant