Sophie Idema Greidanus

Sophie Idema Greidanus

Talent Acquisition Manager YER
Amsterdam
Trainee, Engineering, Bouwkunde en Civiele Techniek, Energie

+31 (0)20 697 50 11
+31 (0)6 212 913 77

Sophie Idema Greidanus

Wie talent heeft, heeft de toekomst! Als Talent Acquisition Manager ben ik medeverantwoordelijk voor onze Talent Development Programmes, waarmee wij getalenteerde, (technische) starters de kans bieden om zich verder te ontwikkelen binnen de Automotive, Bouw & Infra, Installatietechniek, Elektrotechniek, Energie, Industriële Automatisering, IT, High Tech, Rail of Ruimtelijk Domein.

Dagelijks houdt het Talent Acquisition Team zich bezig met het vinden, verbinden en ontwikkelen van getalenteerde (technische) studenten met een hbo- of wo-achtergrond, binnen de regio West- en Zuid-Nederland. Regelmatig heb ik contact met Hogescholen, Universiteiten, studie- en studenten(sport)verenigingen. In samenwerking met deze verenigingen en onderwijsinstellingen geven wij diverse trainingen/workshops en organiseren wij leuke en tegelijkertijd informatieve events. Ik ben continu op zoek naar innovatieve samenwerkingsovereenkomsten om op die manier aan de behoeften van zowel studenten als van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Ben jij benieuwd wat ik voor jouw opleiding of voor jou als student, studie- of studentenvereniging kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant