Joost de Jong

Joost de Jong

Business Unit Manager Vastgoed, Bouw & Infra
Amsterdam
General Management

+31 (0)20 697 50 11
+31 (0)6 110 873 88

Joost de Jong

De vastgoed-, bouw- en infrasector is continu in beweging. Door de (her)ontwikkeling en toenemende complexiteit van projecten is de werkwijze dynamischer dan ooit tevoren. De ontwikkeling van verschillende contractvormen als UAV-GC, DBFM(O) en PPS intrigeert mij al ruim 7 jaar. Vooral de veranderingen in verantwoordelijkheden, het integraal benaderen van projecten en de (keten)samenwerkingen zijn onderwerpen waar ik graag over in gesprek ben met zowel bedrijven als specialisten.

Ik ben werkzaam als Business Unit Manager binnen YER waarbij ik verantwoordelijk ben voor Vastgoed, Bouw en Infra binnen de Nederlandse markt. Het doel is om enerzijds als partner onze opdrachtgevers te ondersteunen met capaciteitsvraagstukken, anderzijds streven wij naar excellent werkgeverschap voor onze gedetacheerde collega. Focus, kwaliteit en plezier staan hierbij centraal.

Betrokken, energiek en daadkracht in combinatie met interesse in mensen en (markt)ontwikkelingen zijn kernwoorden die ik dagelijks in mijn werk naar voren laat komen. Daarnaast ben ik sportief, vaak kort op de bal zonder het spelletje uit het oog te verliezen.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant