Desiree Zwaga

Desiree Zwaga

Recruiter Software
Eindhoven
Research & Development, Engineering, IT

+31 (0)40 246 86 68
+31 (0)6 212 831 11

Desiree Zwaga

Als recruiter binnen het softwareteam van YER ben ik verantwoordelijk voor de recruitment vraagstukken op het gebied van de high tech industrie. Hierin bemiddel ik technische professionals met een bachelor- en masterdiploma met het oog op hun volgende stap.

Dat houdt in dat ik mij bezighoud met het werven, spreken en selecteren van kandidaten en dus over een breed netwerk van werkzoekenden beschik. Ik vind het belangrijk om de persoon achter het CV te leren kennen om zo zijn of haar passies, ambities en drijfveren te achterhalen en optimaal tegemoet te komen, zowel in functie als in bedrijf.

Dit doe ik samen met een ervaren en enthousiast team met veel passie en uiteraard inhoudelijke kennis. Wij zijn een serieuze gesprekspartner die graag een bijdrage levert aan het opzetten van duurzame relaties.

Ik ben gedreven en nieuwsgierig en ga doelgericht te werk. Zonder doel vind je de speld in de hooiberg namelijk nooit. Daarnaast ben ik een harde werker, want voor het sterkste eindresultaat moet je blijven doorzetten.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant