Robert Hölzken

Robert Hölzken

Teamlead
Eindhoven
Trainee, Logistics, Engineering

+31 (0)40 246 86 68
+31 (0)6 211 346 45

Robert Hölzken

Gespecialiseerd in de hightech manufacturing/machinebouw & semiconductor, richting technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde & mechatronica

Met ruime ervaring in de recruitmentbranche en het detacheren van technisch personeel voor hightech organisaties, focus ik mij op het maken van de beste match voor zowel de opdrachtgever als kandidaat. Met een team van gedreven professionals bemiddelen we kandidaten met een MBO- of HBO-diploma, bij opdrachtgevers binnen de hightech, semiconductor en/of (maak)industrie, met een sterke focus op manufacturing.

Met een passie voor de techniek, enthousiasme, inzet en inhoudelijke kennis & ervaring binnen relevante sectoren, willen wij een serieuze bijdrage leveren aan de verdere groei van onze opdrachtgevers en het opzetten van duurzame relaties. Inspelen op de vraag van onze opdrachtgevers betekent goed luisteren en open en integer te werk gaan. Werken met kandidaten is maatwerk en iedere kandidaat krijgt hierbij zorgvuldige aandacht. Men mag verwachten dat er doelgericht gewerkt wordt en maximale effort verricht wordt om dit te verwezenlijken.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant