Martin de Jong

Martin de Jong

Business Unit Manager
Groningen
Engineering

+31 (0)50 799 91 00
+31 (0)6 114 922 84

Martin de Jong

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 9 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de Verenigde Staten en Spanje. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

We stellen de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers altijd centraal en zorgen voor de ideale match. Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, zijn zij een uitstekende carrièrecoach voor kandidaten om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap, in elke fase van hun carrière (van ambitieuze starter tot ervaren director). Voor onze opdrachtgevers zijn de consultants een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsvraagstukken.

Ik ben werkzaam als Business Unit Manager voor de YER vestiging in Groningen, waarbij ik verantwoordelijk ben voor de specialistische teams binnen Technology. Het doel is om enerzijds als partner van onze opdrachtgevers ze te ondersteunen met capaciteitsvraagstukken, anderzijds streven wij naar excellent werkgeverschap voor onze gedetacheerde collega.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant