Has van Ballegooij

Has van Ballegooij

Teamlead
Amsterdam
Engineering, Manufacturing

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 112 270 49

Has van Ballegooij

Met mijn inmiddels ruime ervaring binnen de recruitmentbranche houd ik me als Team Lead Operations Limburg bezig met de aansturing van een team met accountmanagers en recruiters.

Ons team richt zich op de bemiddeling van hands-on technici met een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, mechatronica en/of vergelijkbare achtergrond binnen de manufacturing industrie of op het gebied van maintenance. Hierbij richten wij ons op de provincie Limburg en ligt de focus op het detacheren van technisch personeel vanaf MBO+ niveau die na een leenperiode kosteloos overgenomen kunnen worden.

Met een duidelijke focus en vakkennis fungeren we als gespecialiseerd team niet alleen als sparringpartner op het gebied van recruitment vraagstukken maar zijn we ook sparringpartner op technisch en vakinhoudelijk gebied.

Ik onderhoud contact met opdrachtgevers en beheer relaties met als doel een langdurige strategische samenwerking aan te gaan. Daarnaast verricht ik administratieve en commerciële werkzaamheden en fungeer ik als duizendpoot, ondernemer, vraagbaak, relatiemanager en dienstverlener.

Het inventariseren van de personeelsbehoefte en het samenbrengen van vraag en aanbod zijn zaken waar ik veel energie uit haal. Hierbij zijn het aangaan van langetermijnrelaties, commitment en toewijding aspecten die ik als professional hoog in het vaandel heb staan. Samen beter worden, elkaar helpen met ontwikkeling en groei zijn hierbij belangrijk.

Dit betekent voor kandidaten volop groei- en carrièremogelijkheden. Opdrachtgevers kunnen zodoende continuïteit waarborgen en groeidoelstellingen realiseren.

Persoonlijk doe ik dit met veel enthousiasme en gedrevenheid. Hier gaat een goede inventarisatie van zowel de behoefte van de kandidaat als klantbehoefte aan vooraf. Het uiteindelijke doel is om gezamenlijk een personeelsvraagstuk met kennis en/of talent samen te brengen!

✆+31 (0)6 11 22 70 49 ✉ hasvanballegooij@yer.nl

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant