Johanna Gruijters

Johanna Gruijters

Consultant Ruimtelijk en Bestuurlijk domein
Rotterdam
Ruimtelijke Ordening en Techniek

+31 (0)10 798 01 00
+31 (0)6 211 347 09

Johanna Gruijters

Focus: Ruimtelijke Ordening (RO), Vergunningen, Toezicht & Handhaving (VTH), Verkeer, Milieu, Juridische Zaken en Openbare Orde & Veiligheid (OOV).

Welkom op mijn pagina!

Al enige tijd ben ik werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling en sales. In eerste instantie begon ik bij een uitzendbureau gericht op HBO- en WO-studenten, daarna bij een detacheringsbureau en werkzaam geweest binnen het sociale domein. Nu heb ik de gelukkige overstap gemaakt naar YER en richt ik mij op het Ruimtelijk en Bestuurlijk domein.

Motto: "Teamwork makes the dream work!"

Vanuit YER Public werken wij nauw samen met meer dan 150 gemeenten en bemiddelen wij succesvolle professionals binnen o.a. het sociale domein. Met een verscherpte focus op Fysiek Domein & Juridische Zaken verwachten wij onze opdrachtgevers én kandidaten nog beter van dienst te zijn. Jouw ambitie is onze uitdaging! Ben jij de professional die het verschil maakt bij onze opdrachtgevers? Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Heel graag ga ik het gesprek met jou aan om te kijken wat ons netwerk en onze dienstverlening voor jou kan betekenen!

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant