Eva Sikkes

Eva Sikkes

Talent Specialist
Groningen
Engineering, IT

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 517 323 65

Eva Sikkes

Ik werk bij YER als Talent Acquisition Specialist in Groningen. Als Talent Acquisition Specialist ligt mijn focus op het helpen van studenten van verschillende studies in de techniek & IT. Wij helpen studenten met de overgang van het studieleven naar werk. Dit doen wij onder andere door trainingen te geven over arbeidsmarktoriëntatie aan studenten op hogescholen, universiteiten, studie- en studenten(sport)verenigingen. Naast trainingen organiseren wij evenementen om op een laagdrempelige manier in contact te komen met studenten.

Ook organiseren wij informatieavonden om studenten voorlichting te geven over onze traineeships. Deze traineeships noemen wij Talent Development Programmas en zijn ontwikkeld om starters begeleiding en ontwikkeling te bieden in een eerste baan.

Ben jij afgestudeerd en wil jij meer informatie over het Talent Development Programma? Ben je lid van een vereniging en wil je graag een samenwerking aangaan. Of heb je andere vragen? Dan mag je mij bellen/appen/mailen via evasikkes@yer.nl of +31 (0)6 517 323 65.

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant