Aafke Aalderink

Aafke Aalderink

Talent Specialist
Amsterdam
Research & Development, Supply Chain, Engineering, Education & Training, Construction & Civil Engineering, Facility & Real Estate

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 511 223 35

Aafke Aalderink

Wie talent heeft, heeft de toekomst!

Wij geloven in het zijn van de verbindingsbrug tussen studie en werk. Als Talent Acquisiton Specialist help ik technische studenten in de voorbereiding op de arbeidsmarkt. Dat doe ik onder andere door het organiseren van evenementen voor studenten, cv's te voorzien van feedback, meedenken over passende startersvacatures en het geven van persoonlijk advies. Ik ben dagelijks in contact met studenten om te kijken waar ik van toegevoegde waarde kan zijn.

Ik sta regelmatig in contact met Hogescholen, Universiteiten, studie- en studenten(sport)verenigingen. Mijn collega´s die opgeleid zijn tot trainer en coach voorzien deze studenten van diverse trainingen/workshops gefocust op persoonlijke ontwikkeling. Denk aan bijvoorbeeld timemanagement, solliciteren maar ook personal brandig. In samenwerking met besturen of commissies organiseer ik leuke en informatieve events. Ik leer graag studenten kennen en praat, spar en onderzoek op deze evenementen graag samen over wat ik tijdens de studie voor hen kan betekenen, maar ook daarna, in de toekomst.

Graag help ik onderzoeken en kan ik ondersteunen in de voorbereiding op de arbeidsmarkt. Dus ben jij benieuwd hoe ik jou of jouw studenten hierin kan begeleiden? Neem gerust contact met mij op door de bellen naar 0651122335 of te mailen naar aafkeaalderink@yer.nl!

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant