Nathalie Welter-van Reenen

Nathalie Welter-van Reenen

Senior Consultant
Amsterdam
Procurement, Logistics, General Management, Project & Program Management, Engineering, Research & Development, Supply Chain

+31 (0)20 697 50 11
+31 (0)6 292 392 03

Nathalie Welter-van Reenen

Gespecialiseerd in Operations, Supply Chain en Technisch managemen in productie- en handelsbedrijven (food, machinery, packaging)

“Ik houd mij vooral bezig met operations-, supply chain en technische management posities van teamleider tot directieniveau voor zowel Nederlandse als internationale opdrachtgevers. Ik ben oprecht geïnteresseerd in kandidaten en luister dan ook graag naar hun verhaal. Wie is de persoon? Wat heeft hij bereikt en wat wil hij verder ontwikkelen in zijn loopbaan? Om aan die loopbaan bij te dragen, geef ik oprechte feedback op de CV en kom ik met ontwikkelpunten, waarna we samen kunnen bespreken welke volgende stap goed bij de kandidaat past. Met de opdrachtgever ga ik graag in gesprek om te onderzoeken of het functieprofiel daadwerkelijk past bij de behoefte van de organisatie. Daar waar gewenst denk ik mee in oplossingen, zowel vast als tijdelijk, maar meestal met het oog op een langdurige oplossing. Door jarenlange ervaring in recruitment voor verschillende soorten posities ben ik een kritische gesprekspartner geworden die gericht vragen stelt en kan beantwoorden, om een realistische inschatting te maken of - en op welke termijn - ik een vacature voor de opdrachtgever kan vervullen.”

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant