Bonnie Busch

Bonnie Busch

Recruitment Consultant
Enschede
IT

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 236 073 65

Bonnie Busch

Mijn naam is Bonnie Busch en ik werk als Recruitment Consultant bij YER in Enschede binnen de IT. Als IT Recruitment Consultant ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden en bemiddelen van IT-professionals in Midden- en Oost-Nederland. Binnen de IT ben ik gespecialiseerd in software development en data solutions.

Ik haal veel voldoening uit het aangaan van gesprekken met (young) professionals om er zo achter te komen wat de interesses en ambities van deze persoon zijn voor de toekomst. Dit doe ik voor zowel jong, net afgestudeerd talent met 0-2 jaar werkervaring, als voor kandidaten met wat meer werkervaring die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of stap in hun carrière. Open, eerlijke en persoonlijke communicatie staan voor mij hierin centraal. Mijn doel is dan ook om langetermijnrelaties op te bouwen met zowel opdrachtgevers als professionals. Hierdoor ben ik in staat om een goed verband te leggen tussen zowel de professional als de opdrachtgever. Met mijn gedrevenheid en resultaatgerichtheid zorg ik ervoor dat ik het maximale voor zowel opdrachtgever als professional er uit haal.

Ben jij toe aan een eerste óf nieuwe stap in je carrière of wil je meer weten? Ik kom graag met je in contact! Dit kan door mij te bellen op +31 (0)6 236 073 65, te mailen naar bonniebusch@yer.nl of door hieronder een berichtje achter te laten!

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant