Annabel Mooren

Annabel Mooren

Business Unit Manager
Utrecht
Construction & Civil Engineering, Facility & Real Estate

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 274 564 31

Annabel Mooren

Gespecialiseerd in de bouwkundige arbeidsmarkt.

Inmiddels ben ik zo'n 6 jaar werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling in de bouwkundige sector. Hiervoor heb ik, na mijn een bouwkundige studie, ervaring opgedaan in de sales en de bouw waardoor ik de branche goed ken en begrijp.

Hierdoor weet ik precies wat mijn opdrachtgevers zoeken, wat er speelt binnen hun vakgebied en waar ze tegen aanlopen. YER is de ideale partner voor het bedenken en uitvoeren van innovatieve en modulaire opleidingsprogramma's.

Bij YER heb ik diverse 'Talent Development Programmes' ontwikkeld en uitgevoerd: gericht op BIM, werkvoorbereiders, modulaire trajecten, maar ook op maat gemaakte traineeships voor opdrachtgevers. Dit is zijn enkele voorbeelden waarmee wij succesvol zijn en ons onderscheiden in de bouwkundige arbeidsmarkt.

Ik ben enthousiast, transparant, oplossingsgericht en betrokken bij zowel de opdrachtgever als kandidaat. Ik heb een breed netwerk van aannemers, advies- en ingenieursbureaus, ontwikkelaars, vastgoedpartijen en constructeurs.

Binnen YER ben ik eindverantwoordelijk voor de Business Unit Bouwkunde. Mijn doel is om de sector te verbeteren en te blijven investeren in onze bouwers van de toekomst.

Na al die jaren krijg ik er nog steeds energie van om relaties op te bouwen en uit te breiden, zowel met kandidaten als opdrachtgevers. Laat gerust je gegevens hieronder achter!

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant