Sabine Kuijt

Sabine Kuijt

Consultant
Rotterdam
Public

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 111 743 40

Sabine Kuijt

In mijn werk word ik enthousiast als ik een juiste match kan maken tussen zowel de professionals als opdrachtgevers. Ik krijg ook energie van het sparren over ontwikkelingen binnen mij vakgebied en om te kijken hoe een professional zich nog verder kan ontwikkelen.

Sinds 2017 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling met de focus op het fysieke domein. Door mijn kennis en ervaring in het Ruimtelijk Domein en Bouw en Civiele Techniek ben ik een volwaardige gesprekspartner voor zowel de opdrachtgever als professional. Als consultant ben ik betrokken en richt ik op een langdurige relatie. Door mijn ruime ervaring en netwerk ben ik in staat om snel te schakelen en kwaliteit te leveren.

Bij YER richt ik mij op de regio Rotterdam en heb hier een diversiteit aan gemeente. Voor onze opdrachtgevers ben ik op zoek naar Vergunningverleners WABO en APV, Bouwinspecteurs, Beleidsmedewerkers Ruimtelijke Ordening, Jurist Handhaving, Juridisch Adviseurs, Projectleiders, Planologen, Civieltechnische Projectleiders etc.

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant