Danny Vesterink

Danny Vesterink

Teamlead
Enschede
Research & Development, Engineering, Sales

0889371100
0889371100

Danny Vesterink

Als Team Lead bij YER Technology ben ik verantwoordelijk voor het team Industrie. Daarin ben ik voortdurend in gesprek met technische specialisten en bedrijven in Midden- en Oost-Nederland. Tevens richt ik mij op de ontwikkeling van het team en mijn teamleden.

Deze functie is zo mooi omdat het erg veelzijdig is. Je spreekt dagelijks interessante professionals en mag regelmatig een kijkje in de keuken nemen bij technische bedrijven. Deze informatie is belangrijk omdat het vinden van een kwalitatief goede medewerker vaak erg lastig blijkt te zijn. Het vinden van een nieuwe uitdaging daarentegen wordt vaak als stressvol ervaren omdat het een grote stap is in iemands leven. Juist in deze periode begeleid ik de kandidaten met tips en ondersteuning.

Voor mijn opdrachtgevers doe ik er alles aan om de juiste persoon te vinden. Dit doe ik door tijd te nemen voor een persoonlijke kennismaking en een uitgebreide zoektocht. Ik ben dan vooral benieuwd naar de details die vaak niet in een functieprofiel blijken te staan.

Opdrachtgevers en kandidaten mogen mij altijd vrijblijvend benaderen voor meer informatie!

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant