Anna Leferink

Anna Leferink

Talent Acquisition Specialist
Amsterdam
Engineering, Education & Training

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 151 075 58

Anna Leferink

Wie talent heeft, heeft de toekomst! Wij geloven in het zijn van de verbindingsbrug tussen studie en werk. Als Talent Acquisiton Specialist help ik technische studenten in de voorbereiding op de arbeidsmarkt. Dat doe ik onder andere door het organiseren van evenementen voor studenten, het geven van trainingen, cv's te voorzien van feedback, meedenken over passende startersvacatures en het geven van persoonlijk advies. Ik ben dagelijks in contact met studenten om te kijken waar ik van toegevoegde waarde kan zijn!

Ik sta ook regelmatig in contact met Hogescholen, Universiteiten, studie- en studenten(sport)verenigingen. In samenwerking met deze verenigingen en onderwijsinstellingen geef ik diverse trainingen/workshops en organiseeer ik leuke en informatieve events. Ik ben continu op zoek naar innovatieve samenwerkingsovereenkomsten om op die manier aan de behoeften van zowel studenten als van onze opdrachtgevers te kunnen doen.

Ben jij benieuwd hoe ik jou of jouw studenten verder kan helpen in de voorbereiding op de arbeidsmarkt? Neem dan gerust contact met mij op door te mailen naar annaleferink@yer.nl of te bellen/appen naar 06 15 10 75 58. Ik heb altijd tijd voor een (virtueel) koffietje! ;)

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant