Mark Gerritse

Mark Gerritse

Consultant
Arnhem
Public

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 213 939 58

Mark Gerritse

Waar ik enthousiast van word? Het maken van de juiste match voor zowel de opdrachtgever als de professional, dat is waar ik de uitdaging zie! Zeker in een tijd van schaarste kijk ik naar wat er wél kan om zodoende de kandidaat kansen te bieden en opdrachtgevers doorlopend te ontzorgen.

Sinds 2018 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling, specifiek binnen het Ruimtelijk Domein. Als Consultant voor het Ruimtelijk Domein bij YER ben ik medeverantwoordelijk voor verschillende gemeenten in de regio Gelderland, Overijssel en Drenthe. Daarnaast ben ik altijd in gesprek met professionals die op zoek zijn naar een uitdagende functie of opdracht.

Wat doet YER? Vanuit YER Public werken wij nauw samen met meer dan 150 gemeenten en bemiddelen wij succesvolle professionals binnen de overheid. Met een verscherpte focus op fysiek domein & juridische zaken verwachten wij onze opdrachtgevers én kandidaten nog beter van dienst te zijn. Jouw ambitie is onze uitdaging! Heb je een vraag over een functie of over de carrièremogelijkheden bij YER of ben je op zoek naar een kandidaat voor jouw team? Ik ga graag het gesprek met je aan om te kijken wat ons netwerk en onze dienstverlening voor jou kan betekenen!

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant