Selena Hijdendaal

Selena Hijdendaal

Team Lead Supply Chain
Eindhoven
Procurement, Logistics, Engineering, Supply Chain

+31 (0)40 246 86 68
+31 (0)6 152 627 73

Selena Hijdendaal

Gespecialiseerd in de Techniek en de Supply Chain

Als Key Account Manager Supply Chain richt ik mij op kandidaten met 0-5 jaar werkervaring voor de technische maakindustrie, denk hierbij aan belangrijke klanten van YER, zoals ASML, Philips, NXP en DAF. Zowel starters als kandidaten die een 2e of 3e stap in hun carrière willen maken, kunnen bij mij terecht om Supply Chain-gerelateerde functies te bespreken. Denk hierbij aan een traineeship in de Supply Chain, Productieplanner, Data analyst of Projectmanager.

Door mijn opgedane ervaring als recruiter in de techniek én Supply Chain heb ik een breed netwerk opgebouwd en kan ik snel schakelen. Ik begrijp de techniek en innovaties die bij organisaties spelen alsook de opleidingen en ervaringen van kandidaten met een Supply Chain-achtergrond. Verder vind ik het belangrijk om de wensen van klanten en kandidaten goed in beeld te brengen, zodat ik weet wat beide partijen precies willen. Ze mogen beiden dan ook rekenen op mijn deskundigheid en openheid om tot een goed resultaat te komen.

Mocht de gewenste vacature niet in het overzicht staan? Voel je dan zo vrij om vrijblijvend contact met mij op te nemen, zodat we nader kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bespreken!

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant