Assessments

Hoe krijgt u als werkgever zicht op vaardigheden? Hoe bouwt u aan een evenwichtig team van medewerkers die elkaar aanvullen? En hoe komt u tot weloverwogen beslissingen over aanstelling, ontwikkeling en promotie? Assessments zijn een uitstekende manier om vaardigheden inzichtelijk te maken én te beoordelen. We kunnen op verzoek assessments van kandidaten uitvoeren.

We leveren maatwerk en hebben een persoonlijke en integere aanpak in assessmentprogramma's én de rapportage. Ieder assessment start met een intake waarin de vraagstelling wordt besproken en belangrijke competenties worden vastgesteld. Om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw wensen, onderscheidt YER verschillende assessmentmodules waarin op verschillende manieren intellectuele capaciteiten, persoonlijkheids- en gedragskenmerken worden getest. Ook de wijze van rapporteren wordt afgestemd.

De duur van een assessment varieert van enkele uren tot twee dagen. Het assessment resulteert binnen één tot vijf werkdagen in een duidelijke rapportage en concreet advies.

Al onze assessments worden uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van NIP-gecertificeerde psychologen (Nederlands Instituut van Psychologen). Bovendien maken we gebruik van gevalideerd en betrouwbaar testmateriaal. De kosten van een assessment zijn afhankelijk van uw doelstelling en de duur van het assessment. We maken voor u uiteraard graag een offerte op maat.

Meer informatie

Vragen over onze dienstverlening?

Neem contact op met YER via 06 21 13 47 23 of service@yer.com

Contact

Offerte aanvragen

We vernemen graag uw wensen

Binnen een werkdag nemen we contact met u op

Offerte aanvragen