Jouw toekomst in Legal

Advocaten en Legal Counsels nemen een belangrijke positie in binnen organisaties. Zij zorgen ervoor dat onnodige risico’s worden uitgesloten, belangen worden behartigd en adviseren bij het nemen van belangrijke (commerciële) beslissingen.

YER Legal biedt je de kans om aan de slag te gaan bij gerenommeerde organisaties in heel Nederland. Al jaren werkt YER Legal succesvol samen met de top-500 van het Nederlandse bedrijfsleven, de Advocatuur en het Notariaat. Hierbij richten wij ons op de werving en selectie van juristen en advocaten voor zowel tijdelijke (detachering of zzp) als vaste posities.

Inmiddels hebben wij een proven trackrecord in het bemiddelen van onder meer de volgende functies General Counsels, Heads of Legal, Directors Legal, (Senior) Legal Counsels, Advocaten/(kandidaat-) notarissen/fiscalisten, Company Secretaries, Compliance Managers, Contract Managers, Privacy Officers en Paralegals. Klik hier voor de actuele vacatures van YER Legal.

Het YER Legal team bestaat uit ervaren consultants die zelf werkzaam zijn geweest binnen de advocatuur en/of het bedrijfsleven. Hierdoor fungeren de consultants als sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kunnen geven.

Ben jij diegene die het verschil weet te maken bij onze opdrachtgevers op juridisch en persoonlijk niveau? Spreekt één van onze vacatures jou aan of wil je graag advies over de volgende stap in jouw carrière? Onze consultants komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

ONZE AANPAK, JOUW JURIDISCHE CARRIÈRE

YER Legal biedt je de kans om aan de slag te gaan bij gerenommeerde organisaties in heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Naast een aansprekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden we jou:

  • Uitdagende juridische vacatures
  • Intensieve persoonlijke begeleiding
  • Professionele carrièrecoaching
  • Volop ruimte voor ontwikkeling
  • Inspirerende netwerkbijeenkomsten

Lees meer over detachering via YER


Juridische vacatures

Resultaten 1 tot 5 van 6

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen