Public_Cecilevandenheuvel_112x112_BW“YER heeft heel goed geluisterd,
want het is een perfecte match.”

Cécile van den Heuvel
Teammanager Wijkteams & Vraagwijzer, Gemeente Rotterdam

Cécile van den Heuvel werkt als YER-gedetacheerde sinds maart 2015 voor de gemeente Rotterdam. Ze had niet eerder voor een bureau gewerkt, maar kwam via haar netwerk met ons in contact. Toen wij een perfect passende functie voor haar hadden, heeft ze met volle overtuiging voor YER Public gekozen.

Cécile over haar werk… 
“Voor inwoners van de gemeente Rotterdam vormen de wijkteams en de verbrede Vraagwijzer de nieuwe toegang naar zorg en welzijn. Ik houd me in de wijk Kralingen-Crooswijk bezig met de praktische invulling van die Vraagwijzer. Dit is maatwerk, want elke wijk heeft haar eigen problematiek en het is zaak hier dynamisch op in te spelen. Daarnaast coördineer ik de samenwerking tussen en binnen de wijkteams en de Vraagwijzer. Zaken waar we in de praktijk tegenaan lopen, vertaal ik in signalen die bijgestuurd moeten worden. Een functie die perfect bij me past!”

...en over YER
“Tijdens een oriënterend gesprek heb ik mijn wensen en achtergrond besproken en een idee gegeven van het soort functie dat bij mij past. Enige tijd later werd ik gebeld voor exact zo´n functie! YER heeft heel goed geluisterd, want het is inderdaad een perfecte match.! Ik baseer mijn keuzes op gevoel en dat gevoel was zowel voor de functie als voor YER direct goed. Binnen twee weken was alles rond. Ik heb nu zeer regelmatig contact met mijn consultant. Dat contact is goed en alle praktische zaken zijn ook goed geregeld. Ik zie zeker het voordeel van werken via een bureau als YER.”

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen