Traineeship Operations

Heb jij een mbo-4 diploma richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Middenkader Engineering, Luchtvaarttechniek, Autotechniek of vergelijkbaar? Ga dan aan de slag in het Talent Development Programme Operations, het traineeship waarin leren wordt gecombineerd met werken in de wereld van machinebouw en -onderhoud. Je volgt een uitdagend opleidingsprogramma en gaat tegelijkertijd aan de slag bij aansprekende bedrijven, om zo in twee jaar tijd een volleerd technicus worden.


Over het Talent Development Programme Operations

Zonder draaiende machines geen producten. Als monteur ga jij een belangrijke rol spelen in het succes van een organisatie. Maar níet voordat jij het Talent Development Programme Operations succesvol hebt doorlopen…

Je mist als recent afgestudeerde starter namelijk nog belangrijke kennis en skills om écht impact te maken op de werkvloer. Daarom hebben we bij YER - in samenwerking met bedrijven uit de branche en erkende opleidingsinstituten - dit Talent Development Programme, waarin we talenten versneld opleiden tot volleerd technici. 

Het Talent Development Programme Operations is kortom de manier om jouw loopbaan in de techniek een kickstart te geven via een combinatie van cursussen, trainingen en actie op de werkvloer.


Wat ga je doen?

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. De functie en opdrachtgever waar je uiteindelijk aan de slag gaat zijn afhankelijk van jouw achtergrond en ambities:

 • Als jij ervan geniet om aan de hand van technische tekeningen (hightech)-machines op te bouwen, dan ga je aan de slag in de machinebouw.
 • Als je liever complexe storingen oplost in een gevarieerd machinepark, start dan als onderhouds- en storingsmonteur.
 • Of lijkt het je mooier om op locaties complexe storingen op te lossen of onderhoud te plegen aan machines? Ga dan aan de slag als (international) field service engineer.
Tijdens dit Talent Development Programma volg je deze trainingen
JAAR 1   JAAR 2
 • Kick-off met o.a. Vitaliteit en Energie 
 • Effectief communiceren
 • Samenwerken
 • Intervisie
 
 • Timemanagement
 • Assertiviteit
 • Creativiteit & Resultaat
 • Klantgericht handelen
 • Intervisie
Partners en inhoud overige trainingen

Naast de trainingen die hierboven worden genoemd, ga je op basis van jouw ontwikkelingsdoelen ook overige trainingen volgen, die worden aangeboden door onze partners.

ROVChan-logo-175x100

ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland, met jaarlijks meer dan 13.000 deelnemers. Tijdens het Talent Development Programme Operations ontwikkel jij jezelf door middel van diverse technische ROVC-trainingen: Elektrisch Schakelen, Bedrijfsvoering van Elektrische Installaties – Laagspanning (NEN3140) en Servicemonteur als Ambassadeur.  

Boertien Vergouwen Overduinbob-logo-175x100

Persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan groei, prestatie en werkplezier. Deze visie deelt YER met Boertien Vergouwen Overduin (BVO), dé specialist in het verzorgen van trainingen in soft en business skills. De trainingen worden gegeven door ervaren trainers en acteurs, zodat jij het beste uit jezelf haalt. Het programma biedt leerlijnen met betrekking tot Klantgerichtheid, Communicatie, Management & Leiderschap en Persoonlijke Effectiviteit.  

NEW HEROESbob-logo-175x100

Naast de reguliere trainingen die aangeboden worden in het traineeship, heb je bij YER ook de mogelijkheid om online trainingen (+80!) te volgen via New Heroes (onderdeel van Schouten & Nelissen). Dit is dé manier om jouw gewenste competenties verder te ontwikkelen, waar en wanneer jij dat wilt! 

Coaching

Onze objectieve coaches en psychologen helpen je bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je groeit sneller met een coach. Samen met jou stellen we een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) op: waar sta je nu en waar sta je over anderhalf jaar? Zo helpen we jou je leerdoelen en groeiambities te realiseren.


Over het bedrijf YER

YER is preferred supplier van een groot aantal gerenommeerde multinationals, maar ook bedrijven uit het mkb én allerlei bedrijven die daar tussenin vallen. Hiermee hebben we een ruim aanbod van opdrachten door heel Nederland en vinden we altijd een uitdaging aansluit op jouw wensen en ambities.

Als we jou selecteren voor het Talent Development Programme ben jij één van onze high-potentials, waarin we geloven en waarop we vertrouwen. Dat vertrouwen geven we je onder meer in de vorm van een vast contract. Daarnaast krijg je:

 • Een marktconform salaris, passend bij jouw ervaring
 • Minimaal 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling
 • Een uitdagende opdracht bij één van onze opdrachtgevers

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo-4 opleiding richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Middenkader engineering, Luchtvaarttechniek, Autotechniek of vergelijkbaar,
 • Je staat aan het begin van je carrière (0-2 jaar werkervaring) en bent fulltime beschikbaar,
 • Je bent zeer leergierig en bereid om diverse cursussen te volgen,
 • Je bent flexibel en bereidt om in ploegen te werken.

Geïnteresseerd?

Het volgende Talent Development Programme Operations start in september 2020. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sarah Khallad.

Of ben je al overtuigd dat dit traineeship helemaal iets voor jou is? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter door op de gele link te klikken. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Nog vragen? Neem contact op met:

 

Sarah Khallad

Senior Recruitment Specialist Operations
Bel icon white +31 0(6) 117 760 68
Mail icon blue sarahkhallad@yer.nl
Sarah-Khallad-174x250.png