Traineeship Operations

Heb jij een mbo-4 diploma richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Middenkader Engineering, Luchtvaarttechniek, Autotechniek of vergelijkbaar? Ga dan aan de slag in het Talent Development Programme Operations, hét traineeship waarin doelgericht leren wordt gecombineerd met betaald werken in de wereld van machinebouw en -onderhoud.


Over het Talent Development Programme Operations

Zonder draaiende machines geen producten. Als monteur ga jij een belangrijke rol spelen in het succes van een organisatie. Maar níet voordat jij het Talent Development Programme Operations succesvol hebt doorlopen…

Je mist als recent afgestudeerde starter namelijk nog belangrijke kennis en skills om echte impact te kunnen maken op de werkvloer. Daarom hebben we bij YER - in samenwerking met bedrijven uit de branche en erkende opleidingsinstituten - dit Talent Development Programme ontwikkeld, waarin we talenten versneld opleiden tot volleerde technici. 

Je volgt een uitdagend opleidingsprogramma en gaat tegelijkertijd aan de slag bij aansprekende bedrijven, om zo in twee jaar tijd een volleerd technicus worden. Het Talent Development Programme Operations is kortom de manier om jouw loopbaan een kickstart te geven via een combinatie van opleiding, trainingen én actie op de werkvloer.

Leren

Tijdens het Talent Development Programme Operations ontwikkel jij jezelf onder meer door middel van de volgende technische trainingen:

 • Elektrisch Schakelen
 • Bedrijfsvoering van Elektrische Installaties – Laagspanning (NEN3140)
 • Servicemonteur als Ambassadeur

Deze trainingen worden aangeboden in samenwerking met ROVC: de marktleider op het gebied van opleidingen voor technisch Nederland.

SOFT SKILLS TRAININGEN EN BUSINESS SKILLS TRAININGEN
Door parallel aan het technisch opleidingsdeel aan de volgende trainingen deel te nemen, til jij jouw (inter)persoonlijke en zakelijke skillsets naar een hoger niveau.

Soft skills:   Business skills:
 • Vitaliteit en Energie 
 • Samenwerken
 • Assertiviteit
 
 • Timemanagement
 • Effectief Communiceren
 • Effectief Beïnvloeden

E-LEARNING VAN NEW HEROES
Naast de hierboven genoemde trainingen kun je bij YER meer dan 80 online trainingen volgen. Deze e-trainingen van New Heroes - onderdeel van Schouten & Nelissen – zijn dé manier om jouw competenties nog verder te ontwikkelen, waar en wanneer jij dat wilt.

PERSOONLIJKE COACHINGSESSIES MET NOBCO-COACH
Tijdens coachingsessies helpen we jou het beste uit jezelf te halen, aan de hand van onder meer een persoonlijk ontwikkelingsplan: waar sta je nu en waar sta je over twee jaar? Met dit ontwikkelingsplan als leidraad werk je samen met een NOBCO-coach doelgericht aan jouw groeiambities.

Werken

Je komt als deelnemer direct in dienst van YER en gaat aan de slag bij een opdrachtgever uit ons netwerk. De functie en opdrachtgever waar je tijdens jouw Talent Development Programme aan de slag gaat, zijn afhankelijk van je achtergrond en ambities:

 • Als jij ervan geniet om aan de hand van technische tekeningen (hightech)-machines op te bouwen, dan ga je aan de slag in de machinebouw.
 • Als je liever complexe storingen oplost in een gevarieerd machinepark, start dan als onderhouds- en storingsmonteur.
 • Of lijkt het je mooier om op locaties complexe storingen op te lossen en onderhoud te plegen aan machines? Ga dan aan de slag als (international) field service engineer.

Over het bedrijf YER

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. In deze periode groeiden we uit tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden, waaronder de technische sector. YER denkt actief mee met bedrijven en creëert op maat gemaakte oplossingen voor actuele issues in de arbeidsmarkt. Talent Development Programmes zijn een voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we zowel bedrijven als young professionals bedienen met maatwerk.


Ons aanbod voor jouw carrière in operations

Als we jou selecteren voor dit Talent Development Programme ben jij één van onze high-potentials, waarin we geloven en waarop we vertrouwen. Dit benadrukken we onder meer in de vorm van een arbeidsovereenkomst voor twee jaar. Je geniet onder meer van de volgende voordelen:

 • Vanaf dag één een marktconform, bij jouw ervaring passend salaris via YER
 • Minimaal 25 vakantiedagen
 • 8,33% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding
 • Uitstekende overige arbeidsvoorwaarden met salarisgroei naar kennis en ervaring 
 • 9 op de 10 YER-trainees treden na hun traineeship in vaste dienst bij de organisatie waar ze werkervaring opdoen

Wie ben jij?      

Je bent een fulltime beschikbare starter, met 0-2 jaar werkervaring. Je bent flexibel ingesteld, en bereid om in ploegen te werken. Verder heb je:

 • Een mbo-4 opleiding richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Middenkader Engineering, Luchtvaarttechniek, Autotechniek of vergelijkbaar
 • Een zeer leergierige instelling
 • De bereidheid om diverse cursussen te volgen

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan het profiel hierboven en ben je enthousiast? Geef dan nu vrijblijvend je interesse aan, waarna wij contact met je opnemen. 

Nog vragen? Neem contact op met:

 

Sarah Khallad

Recruitment Manager
Icon bellen +31 0(6) 117 760 68
Icon mailen sarahkhallad@yer.nl
Sarah-Khallad-174x250.jpg