Op weg naar jouw nieuwe baan

Heb je een interessante vacature gezien, maar wil je graag meer weten over het verloop van het werving & selectie proces bij YER? Wij bieden graag inzicht:

Solliciteren bij YER

Om te reageren op een vacature bij ons op de website, klik je op de ‘Solliciteer’ button. Vervolgens maak je een MyYER profiel aan. Hier vul je jouw persoonlijke gegevens in, upload je jouw CV en motivatie. Indien je al een MyYER profiel hebt en je CV dus al bij ons bekend is, kun je direct reageren op de vacature.

Beoordelen sollicitaties

Onze consultants bekijken alle reacties en maken een selectie van de best passende kandidaten. Wanneer jij niet geselecteerd bent, ontvang je per email een bericht. Wanneer je doorgaat naar de volgende ronde, neemt de consultant contact met je op voor het maken van een afspraak.

Intakegesprek

Een eerste gesprek met een YER consultant vindt plaats op één van onze kantoren of op locatie. In dit gesprek wil de consultant beter zicht krijgen op jouw ervaring en persoonlijkheid. Wanneer dit voldoende aansluit bij de vacature en bedrijfscultuur wordt je CV (uiteraard alleen met jouw goedkeuring) voorgelegd aan de opdrachtgever.

Introductie bij opdrachtgever

De consultant introduceert jou bij de opdrachtgever. Wanneer zij ook graag kennis maken, start de vervolgfase. Mocht dit niet het geval zijn, word je hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht door de consultant.

Vervolgfase bij opdrachtgever

Deze fase wordt door elke opdrachtgever verschillend ingevuld. Er volgen één of meerdere gesprekken, en in sommige gevallen een assessment. De consultant is in deze fase jouw adviseur. Je wordt goed begeleid tijdens het gehele traject, zodat je uitstekend voorbereid het gesprek bij de opdrachtgever kunt aangaan. De consultant houdt je op de hoogte van het verloop van het proces en de terugkoppeling vanuit de opdrachtgever. Tijdens het arbeidsvoorwaardentraject zal de consultant fungeren als zaakwaarnemer om de verwachtingen van beide kanten goed te managen.

 

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen