Traineeship for Quality Engineers

De vraag naar professionals in de product- en procesverbetering groeit fors. Quality Engineers zijn schaars, terwijl een opleiding voor deze functie op de hogeschool of universiteit niet wordt aangeboden. Toch zijn er veel starters die zichzelf willen laten opleiden tot Quality Engineer, dus ontwikkelde YER dit Talent Development Programme; dé kickstart van jouw carrière!

Over het Talent Development Programme for Quality Engineers

Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het bewaken, verbeteren en borgen van product- en proceskwaliteit. Daarmee zorg je voor de optimalisatie van de producten en processen en stel je de kwaliteit en betrouwbaarheid zeker. Als Quality Engineer werk je in multidisciplinair verband. Binnen het multidisciplinaire team heb je een onafhankelijke rol en zorg je voor de waarborging van de kwaliteit en voor de continue verbetering. Ben jij nog niet in het bezit van deze kennis en vaardigheden? Geen probleem! Tijdens dit Talent Development Programme gaan we jou hierin opleiden.

De training omvat 5 onderdelen en zal een combinatie zijn van leren én toepassen in de eigen praktijk aan de hand van opdrachten.

  1. Basis Quality Management
  2. Standaardisatie en Risk-Based Auditing
  3. Continu verbeteren
  4. Product- en procesontwikkeling
  5. Procesbeheersing m.b.v. Data

In het tweede jaar zal er een tweedaagse verdieping zijn op één van deze onderwerpen.

Dit programma vindt plaats in samenwerking met:

Boertien Vergouwen Overduinbob-logo-175x100

YER staat voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, want ontwikkeling draagt bij aan groei, prestatie en werkplezier. Deze visie delen wij samen met Boertien Vergouwen Overduin, dé specialist in het verzorgen van trainingen in soft en business skills. De trainingen worden gegeven door ervaren trainers en acteurs, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Het programma biedt leerlijnen die betrekking hebben op klantgerichtheid, communicatie, management & leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Samen staan we voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, waardoor leren leidt tot resultaat en jou verder helpt je persoonlijke doelen te realiseren!

Symbolbob-logo-175x100

Symbol is een organisatie die zich heeft toegelegd op het adviseren en ondersteunen van organisaties met betrekking tot procesverbetering. Ze trainen medewerkers in het ontwikkelen van competenties en leren hen technieken zoals Lean Six Sigma, APQP en FMEA succesvol toe te passen binnen dynamische omgevingen. In het eigen trainingscentrum motiveert Symbol cursisten hun eigen rol in het proces te zien én deze rol door middel van nieuw aangeleerde technieken te verbeteren.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo of wo-opleiding techniek (b.v. Chemische Technologie, Industrieel Product Ontwerp of Technische Wiskunde), of bedrijfskunde (b.v. Management Economie & Recht of Technische Bedrijfskunde)
  • Je hebt affiniteit met techniek
  • Je staat aan het begin van je carrière (0-2 jaar werkervaring) en bent fulltime beschikbaar
  • Je bent leergierig, kritisch en nauwkeurig
  • Je bent een teamplayer, gedreven, communicatief en oplossingsgericht

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast over dit Talent Development Programme en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Liselotte of Esmee. Dit Talent Development Programme start in april 2020.

Al overtuigd dat dit helemaal iets voor jou is? Laat vrijblijvend je gegevens achter door op de gele link te klikken en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Nog vragen? Neem contact op met: