Talent Development bij YER

YER streeft ernaar de beste professionals te detacheren bij onze opdrachtgevers. Ambitieus én met de drive om het beste uit jezelf te halen. Als werkgever vinden we het belangrijk om ruimte te bieden voor ontwikkeling die voor jou belangrijk is in jouw carrière. Naast loopbaanbegeleiding door je consultant biedt YER een persoonlijk coachingtraject. Op basis van jouw behoeften en doelstellingen en passend bij jouw talenten, ambities en mogelijkheden wordt een individueel programma samengesteld. Dit bestaat uit een combinatie van inzicht, advies, training en coaching.

Hoe is het traject opgebouwd?

De eerste weken in je nieuwe baan gebruik je om te wennen aan de functie, het bedrijf, de cultuur én om een beeld te vormen over mogelijke uitdagingen en ontwikkelpunten voor jezelf. Een maand nadat je gestart bent in je nieuwe job, ontvang je een uitnodiging voor het coachingtraject. Als je interesse hebt starten we het traject met een assessment.

Talent Development Assessment

Met het Talent Development Assessment krijg je inzicht in je kwaliteiten, maar ook in je valkuilen, drijfveren en leerstijlen. Jouw persoonlijke coach bespreekt de uitkomsten met je in een gesprek. Waar loop je tegenaan tijdens het uitoefenen van je functie? Welke vaardigheden en competenties wil je verder ontwikkelen? Hoe kan dit je verder helpen in je functie? Het verdere traject is maatwerk en samen met jouw coach worden de doelen voor de komende maanden vastgesteld.

Coachinggesprekken

Na het assessment volgen individuele coachinggesprekken. Hierin ga je gericht werken aan de eerder geformuleerde leerdoelen. Het uitgangspunt is om jouw aanwezige talenten verder te ontwikkelen of nieuwe vaardigheden aan te leren. Coaching maakt je zelfbewuster, je krijgt meer regie over je persoonlijke ontwikkeling en leert je potentieel volledig te benutten.

Wat bereik je met het Talent Development Traject?

Na afloop van het traject:

  • Heb je een scherp beeld van jezelf en je ambities in relatie tot je werk
  • Weet je wat jouw drijfveren zijn
  • Weet je precies waar je ontwikkelingsbehoefte ligt en wat je leerstijl is
  • Heb je concrete stappen in je ontwikkeling gezet
  • Ben je in staat je eigen talent development makkelijker te regisseren
  • Is jouw ontwikkelstrategie voor de komende periode duidelijk
  • Heb je je carrièrekansen vergroot door te groeien in de organisatie waar je werkt.

Overige trainingen en opleidingen

Naast het coachingstraject bieden we je ook de ruimte om deel te nemen aan andere trainingen (bijvoorbeeld gegeven door externe partijen of de opdrachtgever waar je werkzaam bent) en het volgen van opleidingen om je hard skills uit te breiden.

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen