bekijk yer vestigingen

Met 9 vestigingen in Nederland zijn we regionaal en landelijk sterk vertegenwoordigd. Op elke vestiging werken consultants die hun lokale marktkennis en expertise van hun focusgebied inzetten voor zowel onze opdrachtgevers als de kandidaten. Ook op internationaal gebied zijn we gesprekspartner op niveau. Vanuit onze vestigingen in de Verenigde Staten en België geven we invulling aan internationale ambities van organisaties en kandidaten.


Internationaal 

Met vestigingen in de Verenigde Staten en België beschikt YER over een groot internationaal netwerk. Met een uitgebreide internationale cv-database, een portfolio vol interessante opdrachtgevers en gespecialiseerde consultants spelen we in op de veranderende vraag binnen een steeds internationaler wordende arbeidsmarkt.

YER België
YER Antwerpen is ontstaan door in te spelen op de grote behoefte aan technisch personeel in België. Op dit gebied is YER de perfecte sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever en biedt zelfs de mogelijkheid tot het opleiden van technisch personeel.

YER in de Verenigde Staten
In 2007 is YER Atlanta opgericht - als gevolg van de internationale uitbreiding en intensievere samenwerking met internationale opdrachtgevers. Er wordt invulling gegeven aan de uiteenlopende wervingsvraagstukken in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek YER-usa.com voor meer informatie.

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen