bekijk yer vestigingen

Met 9 vestigingen in Nederland zijn we regionaal en landelijk sterk vertegenwoordigd. Op elke vestiging werken consultants die hun lokale marktkennis en expertise van hun focusgebied inzetten voor zowel onze opdrachtgevers als de kandidaten. Ook op internationaal gebied zijn we gesprekspartner op niveau. Vanuit onze vestigingen in de Verenigde Staten geven we invulling aan internationale ambities van organisaties en kandidaten.


Internationaal 

YER in de Verenigde Staten
Met vestigingen in de Verenigde Staten beschikt YER over een groot internationaal netwerk. Met een uitgebreide internationale cv-database, een portfolio vol interessante opdrachtgevers en gespecialiseerde consultants spelen we in op de veranderende vraag binnen een steeds internationaler wordende arbeidsmarkt.

In 2007 is YER Atlanta opgericht - als gevolg van de internationale uitbreiding en intensievere samenwerking met internationale opdrachtgevers. In 2014 is onze jongste vestiging in Houston geopend. Samen met YER Atlanta wordt invulling gegeven aan de uiteenlopende wervingsvraagstukken in de Verenigde Staten en Canada.

Upload jouw CV

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang de laatste vacatures in je mailbox

Inschrijven

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact