Vacatures jurist/medewerker bezwaar en beroep Jeugdwet

Als jurist/medewerker bezwaar en beroep Jeugdwet heb je vaak een gecombineerde functie met kwaliteits- en proceswerkzaamheden. In deze functie hou jij je bezig met bezwaar- en beroepsprocedures op het gebied van de Jeugdwet, opstellen van verweerschriften en woordvoeringen. Tevens houd jij je bezig met de kwaliteitsontwikkeling en procesondersteuning in het domein Jeugd. Je hebt een signalerende rol in relevante ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en jurisprudentie.


Werken bij de gemeente - domein Jeugdwet

Op 1 januari 2015 is de Jeugdwet ingegaan. Vanaf dit moment zijn gemeenten verantwoordelijk voor de hulp en ondersteuning van jeugdigen. Daar hoort ook de ondersteuning bij van ouders bij het opvoeden. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor het tijdig inzetten van de juiste hulp. Veel gemeenten werken vanuit zogenaamde (wijk)teams

Vooral opdrachtgevers in de wereld van sociale zekerheid zijn op zoek naar deze specialisten - en bij YER zijn dat voornamelijk gemeenten. Je hebt er mogelijkheden in vast dienstverband, maar ook interim of op basis van detachering. Onze consultants vertellen je er graag meer over!

Bekijk alle vacatures jurist/medewerker bezwaar en beroep Jeugdwet

Helaas zijn er momenteel geen openstaande vacatures voor deze functie. Bekijk al onze vacatures.

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen