Vacatures backoffice medewerker Jeugdwet

De voornaamste taak die onder de Administratie Jeugdwet valt is de juiste en tijdige vastlegging van voorzieningen die worden verstrekt in het kader van de Jeugdwet. Je handelt de beschikkingen en declaraties van de Jeugdwet administratief af. Hierbij denk je proactief mee over oplossingen van voorkomende knelpunten in het werkproces.

Je beschikt in deze functie over een afgerond mbo-diploma. Bij voorkeur heb je ervaring met o.a. berichtenverkeer en ben je administratief sterk onderlegd.

Werken bij de gemeente - domein Jeugdwet

Op 1 januari 2015 is de Jeugdwet ingegaan. Vanaf dit moment zijn gemeenten verantwoordelijk voor de hulp en ondersteuning van jeugdigen. Daar hoort ook de ondersteuning bij van ouders bij het opvoeden. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor het tijdig inzetten van de juiste hulp. Veel gemeenten werken vanuit zogenaamde (wijk)teams

Vooral opdrachtgevers in de wereld van sociale zekerheid zijn op zoek naar deze specialisten - en bij YER zijn dat voornamelijk gemeenten. Je hebt er mogelijkheden in vast dienstverband, maar ook interim of op basis van detachering. Onze consultants vertellen je er graag meer over!

Bekijk alle vacatures jurist/medewerker bezwaar en beroep Jeugdwet

Helaas zijn er momenteel geen openstaande vacatures voor deze functie. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in en upload jouw cv voor de nieuwste vacatures. 

Blijf op de hoogte van alle overheid vacatures

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen