Traineeship DevOps Automation Engineer

Om te voldoen aan de dringende vraag naar professionals met DevOps-kennis, is YER gestart met het Talent Development Programme for DevOps Automation Engineers. Een intensief opleidingsprogramma waarin jij je ontplooit tot volwaardig DevOps Engineer, terwijl je werkervaring opdoet bij één van de meest innovatieve organisaties op het gebied van IT.

Als jij kortom een hbo-/wo- bèta- of IT-diploma op zak hebt én een veelzijdige carrière ambieert, dan is YER op zoek naar jou…


Over het Talent Development Programme DevOps Automation Engineer

Als DevOps (Development & Operations) Engineer combineer je de soft skills van een Operations Engineer met de hard skills van een Software Engineer. Automatisering, continuous integration & delivery, programmeren, software testing én Agile werken vallen allemaal binnen jouw skillset. Je bent binnen deze rol dus van meerdere IT-markten thuis en werkt net zo graag met software als met mensen.

Dit Talent Development Programme begint met een intensief IT-trainingstraject van twee maanden, verzorgd door erkend opleidingsinstituut Vijfhart IT-Opleidingen. Na het trainingstraject stroom je direct in bij de meest innovatieve bank op IT-gebied, waar je jouw opgedane kennis als DevOps Automation Engineer in praktijk gaat brengen.

Tijdens het Talent Development Programme for DevOps Automation Engineers volg je vier keer per jaar inspirerende soft én business skills-trainingen. Ook word je persoonlijk gecoacht door een gecertificeerd psycholoog, die jou uitdaagt het beste uit jezelf te halen om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen.

Binnen welke afdeling je na afloop aan de slag gaat als DevOps Engineer, is afhankelijk van jouw achtergrond en ambities. YER kijkt tijdens het gehele traject naar je wensen, want jouw persoonlijke ontwikkeling is ons uitgangspunt.

Geef jouw IT-carrière kortom een inspirerende kickstart met het Talent Development Programme for DevOps Automation Engineers van YER IT.

Bekijk de brochure voor meer informatie


Over het bedrijf YER

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. In deze periode zijn we uitgegroeid tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden, waaronder de IT-branche. YER werkt en denkt actief mee met werkgevers en bedenkt proactief oplossingen voor actuele issues in de arbeidsmarkt. Talent Development Programmes zijn een mooi voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we zowel werkgevers als werkzoekenden goed van dienst zijn.

Als deelnemer aan het Talent Development Programme for DevOps Automation Engineers kom je in dienst van YER en ga je aan de slag op de werkvloer bij onze opdrachtgever.


Ons aanbod voor jouw DEVOPS-CARRIÈRE

Als we jou selecteren voor dit programma ben jij één van onze high-potentials, waarin we geloven en waarop we vertrouwen. Dat vertrouwen geven we je onder meer in de vorm van een vast contract.

Daarnaast krijg je:

 • Vanaf het moment dat je het trainingstraject ingaat via YER een markconform salaris, passend bij jouw ervaring
 • Minimaal 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling
 • Een uitdagende opdracht bij een van onze opdrachtgevers
 • Coaching; intensieve persoonlijke begeleiding
 • Soft skill trainingen zoals effectief communiceren, timemanagement, assertiviteit, samenwerken en vitaliteit & energie
 • Technical skill trainingen zoals: DevOps, Python, Golang, CI/CD, Unix/Linux, Scrum/Agile, GI

Wie ben jij?

 • Je hebt een IT of bèta Bachelor of Master behaald
 • Je hebt affiniteit met IT (bijv. Matlab, java, R, Python, DevOps)
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen
 • Je bent ambitieus en een echte teamplayer
 • Je wilt starten binnen een organisatie met veel toekomstperspectief

Geïnteresseerd?

Neem ook eens een kijkje in de brochure voor meer informatie. Herken jij jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Geef dan nu je interesse aan voor het Talent Development Programme DevOps Automation Engineers van 2020.

Nog vragen? Neem contact op met: