Traineeship C# Development

Heb je een bèta opleiding afgerond op hbo- of wo-niveau? Heb je affiniteit met programmeren en zou je graag aan het werk gaan als C# Developer? Geef jouw carrière dan een kick-start met het Talent Development Programme for C# Developers. Je volgt een opleidingsprogramma en doet werk­ervaring op bij de toonaangevende opdrachtgever VolkerWessels waarin jij je ontwikkelt tot volwaardig C# Developer.


Over het Talent Development Programme for C# Developers

Het Talent Development Programme for C# Developers biedt young professionals, met verschillende bèta achtergronden, goede en verrassende toekomstperspectieven. Je doet veel kennis op, past deze kennis toe in verschillende projecten en je sluit dit af met een Microsoft Programming in C# examen. Door dit certificaat toon je aan dat je over de meest actuele programmeerkennis beschikt.

Naast deze gedegen en erkende IT-opleiding besteden we ook aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Je tilt je soft en business skills naar een hoger niveau door training en individuele coaching. Dit borgen we samen door een persoonlijk ontwikkelingsplan.


Wat ga je doen?

De functie en opdrachtgever waar je uiteindelijk aan de slag gaat is afhankelijk van je achtergrond en ambities. Dit kan variëren van een uitvoerende development functie tot een functie meer gericht op data science. YER kijkt naar jouw persoonlijke wensen en jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Vier keer per jaar krijg je training op het gebied van soft- en business skills. Daarnaast krijg je persoonlijke coaching door een gecertificeerde psycholoog die jou gaat uitdagen om het beste uit jezelf te halen en jouw persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken.

Bekijk de brochure voor meer informatie


Over het bedrijf YER

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Dat kan bij grote opdrachtgevers, zoals TenneT of de Belastingdienst, maar ook bij organisaties in het MKB. YER IT heeft een groot netwerk in diverse disciplines en onze gestructureerde en persoonlijke aanpak leidt tot langlopende samenwerking met onze opdrachtgevers. Daarnaast mogen we onszelf preferred supplier noemen van een groot aantal gerenommeerde multinationals. Hiermee hebben we een ruim aanbod van opdrachten door heel Nederland en zijn we altijd in staat een uitdaging te vinden die aansluit op jouw wensen en ambities.

Als we je selecteren voor het Talent Development Programme ben jij één van onze high-potentials. Dat vertrouwen geven we je ook in de vorm van een vast contract. Daarnaast krijg je:

 • Een marktconform salaris, passend bij jouw ervaring.
 • Minimaal 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Goede pensioenregeling.
 • Een uitdagende opdracht bij een van onze opdrachtgevers.
 • Coaching; intensieve en persoonlijke begeleiding.
 • Soft skill trainingen zoals effectief communiceren, timemanagement, assertiviteit, samen werken of vitaliteit en energie.
 • Technical skills zoals: Java EE, OOP, Agile, Scrum, Postsgress, Hibernate, Javam HTML/CSS/JavaScript, AngularJS, Rest/Spring Rest/JSON, SOAP/Springs-ws/JAXB, Maven, Jenkinks, JUnit, Sonar.

Wie ben jij?

 • Je hebt een technische Bachelor of Master behaald
 • Je hebt affiniteit met IT (bijv. Matlab, C++, R of Python)
 • Je bent geïnteresseerd in software
 • Je bent ambitieus en een echte teamplayer
 • Je wil starten binnen een organisatie met veel toekomstperspectief

Geïnteresseerd?

Ben je benieuwd naar de opdrachtgevers of wil je meer informatie over dit Talent Development Programme? Neem dan contact op met Lobke Meijerink. Neem ook eens een kijkje in de brochure voor meer informatie. Herken jij jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Geef dan nu je interesse aan voor het Talent Development Programme van 2020.

Nog vragen? Neem contact op met:

 

Lobke Meijerink

Associate IT
Bel icon white +31 0(6) 150 545 67
Mail icon blue lobkemeijerink@yer.nl
Lobke-Meijerink-174x250.jpg