Traineeship C# Development

Heb jij een bètaopleiding afgerond op hbo- of wo-niveau en affiniteit met programmeren? Geef je carrière dan een kickstart met het Talent Development Programme for C# Developers.

Volg als trainee een opleidingsprogramma en doe tegelijkertijd échte werk­ervaring op bij een inspirerend techbedrijf, waar jij je ontplooit tot volleerd C# Developer.


Over het Talent Development Programme for C# Developers

Je doet tijdens dit traineeship via een erkende C#-opleiding diepgaande programmeerkennis op. Je past deze kennis bovendien direct toe in verschillende projecten bij een bedrijf uit ons netwerk. Deze combinatie van leren en werken zorgt voor jouw versnelde ontwikkeling tot vakvolwassen C# Developer. 

Ook werken we samen actief aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van onder meer een persoonlijk ontwikkelingsplan en enerverende coachingsessies door een gecertificeerd psycholoog halen we het beste in jou naar boven, zodat jij je persoonlijke doelstellingen behaalt.

Je sluit dit Talent Development Programme af met een examen Microsoft Programming in C#. Het bijbehorende certificaat toont aan dat jij een volleerd C#-developer bent, die beschikt over de meest actuele programmeerkennis. Nu ben je klaar om te starten met je nieuwe carrière.

Je uiteindelijke functie hangt sterk samen met jouw persoonlijke achtergrond en ambities, want maatwerk is de standaard bij YER. De mogelijke functies variëren van uitvoerende development-rollen tot functies gericht op data science. Keuze genoeg dus voor getalenteerde en gemotiveerde programmeurs.

Bekijk de brochure voor meer informatie


Over het bedrijf YER

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. In deze periode zijn we uitgegroeid tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden, waaronder de IT-branche. YER werkt en denkt actief mee met werkgevers en bedenkt proactief oplossingen voor actuele issues in de arbeidsmarkt. Talent Development Programmes zijn een mooi voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we zowel werkgevers als werkzoekenden goed van dienst zijn.

Je komt als TDP-deelnemer in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. YER IT heeft een groot netwerk binnen diverse branches. Je kunt daardoor aan de slag bij grote opdrachtgevers zoals TenneT of de Belastingdienst, maar ook bij mkb-organisaties. We vinden kortom altijd een uitdaging die aansluit op jouw wensen en ambities.


Ons aanbod voor jouw C#-CARRIÈRE

Als we je selecteren voor het Talent Development Programme ben jij één van onze high-potentials, waarin we geloven en waarop we vertrouwen. Dat vertrouwen geven we je onder meer in de vorm van een vast contract.

Daarnaast krijg je: 

 • Vanaf het moment dat je het trainingstraject ingaat een markconform salaris via YER, passend bij jouw ervaring
 • Minimaal 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling
 • Uitdagende opdrachten bij een van onze opdrachtgevers
 • Coaching; intensieve en persoonlijke begeleiding
 • Soft skill trainingen zoals effectief communiceren, timemanagement, assertiviteit, samenwerken en vitaliteit & energie
 • Technical skill trainingen zoals: Java EE, OOP, Agile, Scrum, Postsgress, Hibernate, Java, HTML/CSS/JavaScript, AngularJS, Rest/Spring Rest/JSON, SOAP/Springs-ws/JAXB, Maven, Jenkinks, JUnit, Sonar.

Wie ben jij?

 • Je hebt een technische bachelor of master behaald
 • Je hebt affiniteit met IT en programmeren (bv. Matlab, C++, R of Python)
 • Je bent intrinsiek gemotiveerd om een (nog betere) software developer te worden
 • Je bent ambitieus en een echte teamplayer
 • Je wil starten binnen een organisatie met veel toekomstperspectief

Geïnteresseerd?

Neem ook eens een kijkje in de brochure voor meer informatie. Herken jij jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Geef dan nu je interesse aan voor het Talent Development Programme for C# Developers van 2020.

Nog vragen? Neem contact op met:

 

Lobke Meijerink

Associate IT
Bel icon white +31 0(6) 150 545 67
Mail icon blue lobkemeijerink@yer.nl
Lobke-Meijerink-174x250.jpg