Traineeship Project Control

De komende jaren wordt Project control steeds belangrijker in Nederland. Dit komt met name door de groeiende economie en de bouw en ontwikkelingen van tal van grote bouw en infra projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verbreding/uitbreiding en onderhoud van het wegennet, de stedelijke ontwikkeling en de groei van woongebieden. Als Project controller ben je het financiële geweten van deze projecten en maak je de risico’s inzichtelijk. Deze bespreek je met de diverse stakeholders zoals Projectleiders, MT en externe partijen. Je bent graag een spin in het web en de pijlers assertief, gedreven, communicatief vaardig en proactief zijn je op het lijf geschreven. De wereld van een project controller is geen dag hetzelfde en wij zijn dan ook volop op zoek naar Young Professionals die zich hierin verder willen ontwikkelen!

Over het Talent Development Programme Project Control

De focus van het tweejarig programma ligt op het maken van een steile leercurve naar de rol van project controller. Bij de start van het programma ga je aan de slag als Junior Project Controller om uiteindelijk in de toekomst door te kunnen groeien naar de rol van Senior Project Controller, waarbij je in staat bent om de complexe miljoenen projecten bij de grote bouw- & infra-organisaties aan te kunnen.

Wat ga je doen?

Tijdens het Talent Development Programme staat jouw groei & ontwikkeling voorop. Het unieke aan dit Talent Development Programme is het specialisme van de docenten. Zij zijn zelf werkzaam bij toonaangevende bedrijven zodat jij praktijkgericht opgeleid wordt en dus op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Samen gaan we kijken welke opdrachtgever het beste bij je past waar jij je kennis in ervaring gaat vertalen. Naast de post HBO-opleiding Operational Project Control en de post WO-opleiding Registered Project Control, wordt tevens in jouw soft en business skills geïnvesteerd en heb jij een persoonlijk ontwikkelgesprek met één van onze gecertificeerde carrière-coaches. Zo maken wij samen met jou dé ideale start van jouw carrière!

Bekijk de brochure voor meer informatie

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde financiële HBO- of WO-opleiding opleiding
  • Je hebt 0-2 jaar werkervaring
  • Je hebt affiniteit met cijfers
  • Je draait je hand niet om voor complexe bouw- & infraprojecten
  • Je bent leergierig
  • Je neemt initiatief

Geïnteresseerd?

Kijk voor meer informatie in de brochure of neem contact op met Luuk Dijkhuis. Al overtuigd? Geef je interesse aan voor het Talent Development Programme van april 2020 en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Nog vragen? Neem contact op met:

 

Luuk Dijkhuis

Business Unit Manager
Bel icon white 06-25147804
Mail icon blue Stuur een bericht
Luuk-Dijkhuis-174x250.jpg