Traineeship Alliander

Elke dag als je de krant openslaat of een nieuwssite opent, word je geconfronteerd met nieuws over verduurzaming in de energiesector. Een enorm boeiende branche waarin de komende jaren nog ontzettend veel te gebeuren staat. De komende decennia staat de energiesector voor een grote uitdaging. Door onder andere technologische, ecologische, sociaal-culturele en politiek-juridische invloeden, moet de energiesector sneller dan verwacht worden veranderd en aangepast. Om te zorgen dat het huidige energienet klaar staat voor de toekomst hebben we jouw technische kennis nodig!


Over Alliander

Alliander houdt zich bezig met het beheren en aanleggen van kabels en leidingen die dagelijks stroom en gas leveren. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven in Nederland. Binnen het netwerkbedrijf van Alliander, is Liander de netbeheerder. Liander is geen energieleverancier, maar maakt het mogelijk dat anderen energie kunnen leveren. Meestal merk je dus helemaal niets van Liander. Je drukt op het lichtknopje of zet de verwarming aan. Liander zorgt ervoor dat het werkt!

Wat ga je doen?

In samenwerking met Alliander en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, heeft YER een uniek Talent Development Programme opgezet voor het bedrijfsonderdeel Liander. In twee jaar ga je aan de slag als engineer en heb je een zéér uitgebreid takenpakket. Binnen deze tweejarige opleiding houd je je onder andere bezig met techniek, omgevingsmanagement, regelen en coördineren, werkvoorbereiding en calculaties. Hierdoor ben je letterlijk van begin tot eind betrokken bij uitdagende ondergrondse infra projecten.

Dit programma vindt plaats in samenwerking met:

Boertien Vergouwen Overduinbob-logo-175x100

YER staat voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, want ontwikkeling draagt bij aan groei, prestatie en werkplezier. Deze visie delen wij samen met Boertien Vergouwen Overduin, dé specialist in het verzorgen van trainingen in soft en business skills. De trainingen worden gegeven door ervaren trainers en acteurs, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Het programma biedt leerlijnen die betrekking hebben op klantgerichtheid, communicatie, management & leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Samen staan we voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, waardoor leren leidt tot resultaat en jou verder helpt je persoonlijke doelen te realiseren!

Hogeschool van Arnhem en Nijmegenhan-logo-175x100

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) is dé specialist als het gaat om inhoudelijke vakken voor elektrotechniek. De gedreven trainers zorgen voor een inhoudelijk sterk verhaal omdat ze allemaal jarenlang succesvol actief zijn geweest binnen de energiewereld. 

 


Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding
  • Studierichting: elektrotechniek, werktuigbouwkunde, installatietechniek, technische natuurkunde, civiele techniek of vergelijkbaar
  • Je hebt 0-2 jaar werkervaring
  • Je bent enthousiast & communicatief
  • Je bent doel- & resultaatgericht
  • Je kunt goed samenwerken 
  • Je bent leergierig

Geïnteresseerd?

Heb je je hbo-opleiding afgerond richting techniek en klinkt dit voor jou interessant? Kijk voor meer informatie in onze brochure of neem contact op met Remco van Batenburg. Dit Talent Development Programme zal in maart 2020 starten. Al overtuigd dat dit helemaal iets voor jou is? Laat vrijblijvend je gegevens achter door op de inschrijflink bovenaan te klikken en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Nog vragen? Neem contact op met:

 

Remco van Batenburg

Consultant Infrastructuur
Bel icon white +31 0(6) 116 747 67
Mail icon blue remcovanbatenburg@yer.nl
Remco-van-Batenburg-174x250.jpg