Traineeship Alliander

Elke dag als je de krant openslaat of een nieuwssite opent, word je geconfronteerd met nieuws over verduurzaming in de energiesector. Een enorm boeiende branche waarin de komende jaren nog ontzettend veel te gebeuren staat. De komende decennia staat de energiesector voor een grote uitdaging. Door onder andere technologische, ecologische, sociaal-culturele en politiek-juridische invloeden, moet de energiesector sneller dan verwacht worden veranderd en aangepast. Om te zorgen dat het huidige energienet klaar staat voor de toekomst hebben we jouw technische kennis nodig!


Over Alliander

Alliander houdt zich bezig met het beheren en aanleggen van kabels en leidingen die dagelijks stroom en gas leveren. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven in Nederland. Binnen het netwerkbedrijf van Alliander, is Liander de netbeheerder. Liander is geen energieleverancier, maar maakt het mogelijk dat anderen energie kunnen leveren. Meestal merk je dus helemaal niets van Liander. Je drukt op het lichtknopje of zet de verwarming aan. Liander zorgt ervoor dat het werkt!

Wat ga je doen?

In samenwerking met Alliander en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, heeft YER een uniek Talent Development Programme opgezet voor het bedrijfsonderdeel Liander. In twee jaar ga je aan de slag als engineer en heb je een zéér uitgebreid takenpakket. Binnen deze tweejarige opleiding houd je je onder andere bezig met techniek, omgevingsmanagement, regelen en coördineren, werkvoorbereiding en calculaties. Hierdoor ben je letterlijk van begin tot eind betrokken bij uitdagende ondergrondse infra projecten.

Bekijk de brochure voor meer informatie

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding
  • Studierichting: elektrotechniek, werktuigbouwkunde, installatietechniek, technische natuurkunde, civiele techniek of vergelijkbaar
  • Je hebt 0-2 jaar werkervaring
  • Je bent enthousiast & communicatief
  • Je bent doel- & resultaatgericht
  • Je kunt goed samenwerken 
  • Je bent leergierig

Geïnteresseerd?

Heb je je hbo-opleiding afgerond richting techniek en klinkt dit voor jou interessant? Kijk voor meer informatie in onze brochure of neem contact op met Remco van Batenburg. Dit Talent Development Programme zal in maart 2020 starten. Al overtuigd dat dit helemaal iets voor jou is? Laat vrijblijvend je gegevens achter door op de inschrijflink bovenaan te klikken en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Nog vragen? Neem contact op met:

 

Remco van Batenburg

Consultant Infrastructuur
Bel icon white +31 0(6) 116 747 67
Mail icon blue remcovanbatenburg@yer.nl
Remco-van-Batenburg-174x250.jpg