Traineeship BIM

Ben jij technisch wo- of hbo-afgestudeerd en zoek je een baan op het snijvlak van digitale techniek en real-life bouwprojecten? Met YER’s traineeship Talent Development Programme BIM ontwikkel je jezelf versneld tot BIM-expert. Enerzijds door werkervaring op te doen, anderzijds door het doorlopen van een op maat gemaakt opleidingsprogramma.


Over het Talent Development Programme BIM

BIM staat voor Building Information Modelling en is de 3D-modelingmethode waarin diverse bouwdisciplines integraal samenwerken tijdens de gehele levenscyclus van gebouwen; van bouw tot sloop. Er is een nijpend tekort aan BIM-experts, waardoor bedrijven waardevolle kansen missen. YER heeft daarom dit opleidingsprogramma ontwikkeld, waarin young professionals versneld worden opgeleid tot BIM-specialisten.

Tijdens dit programma volg je technische trainingen die je direct in de praktijk toepast. Door uitgebreide oriëntatie bij bedrijven uit ons netwerk vind jij de BIM-baan die écht bij je past. Ons aanvullende, persoonlijk toegespitste opleidingsaanbod zorgt er tegelijkertijd voor dat jij binnen twee jaar tijd een BIM-specialist bent. Geef jouw carrière dus een ongekende impuls met het YER Talent Development Programme BIM.

Leren

Middels een assessment bepalen we het niveau van de module waarop jij instroomt. Je volgt vervolgens een opleidingsprogramma waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat, met technische trainingen die je direct in de praktijk toepast op échte BIM-vraagstukken van opdrachtgevers.

Het opleidingsprogramma wordt waar nodig aangevuld met e-learning. Hierbij kan je denken aan Revit Basis en BIM Beleving, maar ook aan specials en masterclasses zoals Dynamo, Navisworks, Bouwkundig Content Creation, IFC, Virtual & Augmented Reality en 3D-Scanning. Bekijk de brochure voor het complete aanbod van trainingen, specials en masterclasses.

Bekijk de brochure voor meer informatie

Werken

Als deelnemer aan het Talent Development Programme BIM kom je in dienst bij YER en word je gedetacheerd bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Daar ga je direct aan de slag als BIM modelleur, -coördinator, -specialist of -manager. Je doet dus vanaf de eerste week relevante werkervaring op binnen échte BIM-projecten.


Over het bedrijf YER

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. In deze periode groeiden we uit tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden, waaronder de IT-sector. YER denkt actief mee met bedrijven en creëert op maat gemaakte oplossingen voor actuele issues in de arbeidsmarkt. Talent Development Programmes zijn een voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we zowel bedrijven als hoogopgeleide young professionals bedienen met maatwerk.


Ons aanbod voor jouw BIM-carrière

Als we jou selecteren voor het Talent Development Programme ben jij één van onze high-potentials, waarin we geloven en waarop we vertrouwen. Dat vertrouwen onderstrepen we door contracten aan te bieden met gunstige arbeidsvoorwaarden. We bieden binnen dit Talent Development Programme verschillende contracten en voorwaarden, afgestemd op jouw studie- en werkervaring.  


Wie ben jij?

Je bent een afgestudeerde hbo’er of wo’er met een diploma in de richting van Bouwkunde, Civiele Techniek, Installatietechniek of vergelijkbaar.

Verder heb je:

  • 0 tot 15 jaar werkervaring in BIM
  • Torenhoge ambities

En verder ben je:

  • Handig met computers
  • Creatief
  • Leergierig
  • Sociaal

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het profiel en kan je niet wachten om te beginnen? Geef dan je interesse aan, waarna wij contact met je opnemen.

Nog vragen? Neem contact op met:

 

Annabel Mooren

Team Lead Bouwkunde
Icon bellen +31 0(6) 274 564 31
Icon mailen annabelmooren@yer.nl
Annabel Mooren_174x250.jpg