Traineeship Energietechniek

De komende jaren wordt de energietransitie steeds zichtbaarder in Nederland. Dit wordt voor een groot deel gerealiseerd door techniek aan zowel de kant van opwekking en energietransport, als aan de kant van de eindgebruiker. Denk bijvoorbeeld aan de steeds grotere hoeveelheid elektrische voertuigen die je ziet rijden of energieopwekking door middel van zonne- en windenergie. De energiewereld is echter zeer complex en wij zijn dan ook volop op zoek naar Young Professionals die zich hierin verder willen ontwikkelen!

Over het Talent Development Programme Energietechniek

De focus van het tweejarig programma ligt op de opwekking van energie, en de opslag en distributie van midden- en hoogspanning. Tijdens dit programma ga je aan de slag als engineer, en vanuit deze positie kun je bijvoorbeeld door ontwikkelen naar projectmanager, lead manager of teamleider. Tijdens het Talent Development Programme staat jouw groei & ontwikkeling voorop! Het unieke aan dit Talent Development Programme is het specialisme van de docenten. Zij zijn zelf werkzaam bij toonaangevende bedrijven zodat jij praktijkgericht opgeleid wordt en dus op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen!

Wat ga je doen?

Samen gaan we kijken welke opdrachtgever het beste bij je past waar jij je kennis in ervaring gaat vertalen. Naast de technische post-hbo-opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), wordt tevens in jouw soft- en business skills geïnvesteerd en heb jij een persoonlijk ontwikkelgesprek met één van onze gecertificeerde carrière coaches. Zo maken wij samen met jou dé ideale start van jouw carrière!

Bekijk de brochure voor meer informatie

Wie ben jij? 

  • Je hebt een afgeronde technische hbo- of wo-opleiding
  • Je hebt 0-4 jaar werkervaring
  • Je hebt interesse in de energietransitie
  • Je bent Leergierig
  • Je durft initiatieven te nemen

Geïnteresseerd?

Kijk voor meer informatie in de brochure of neem contact op met Pascal Knarren. Al overtuigd? Geef nu je interesse aan voor het Talent Development Programme van september 2020.

Nog vragen? Neem contact op met:

 

Pascal Knarren

Consultant Energietechniek
Bel icon white +31 0(6) 112 875 08
Mail icon blue pascalknarren@yer.nl
Pascal-Knarren-174x250.jpg